Xbox: Κάντε την δική σας gaming ανασκόπηση της χρονιάς

Στο στιλ του “Spotify Wrapped“
13 Δεκεμβρίου 2023 00:48
Xbox: Κάντε την δική σας gaming ανασκόπηση της χρονιάς

Έχουν γίνει μόδα τα εργαλεία ανασκόπησης της χρονιάς ύστερα από την viral καμπάνια καθιέρωσε το Spotify με το "Spotify Wrapped". Την ίδια συνταγή ακολούθησε φέτος το PlayStation για τους κατόχους PS4 και PS5,με το PlayStation Wrap-Up και τώρα ακολουθεί και η Microsoft για τους κατόχους Xbox κονσολών. 

Το "Xbox Year In Review" είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις χώρες και φυσικά στην Ελλάδα από σήμερα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2024. Χάρις σε αυτό οι κάτοχοι ενός Xbox λογαριασμού μπορούν να δουν με λεπτομέρεις τα φετινά gaming στατιστικά τους, όπως ποια παιχνίδια έπαιξαν περισσότερο, πόσες ώρες έπαιξαν συνολικά, ποια είναι τα genres παιχνιδιών που ξόδεψαν περισσότερο το χρόνο τους και άλλα τύπου "Spotify Wrapped" στοιχεία. 

Μάλιστα, το Xbox δημοσίευσε και μερικά γενικότερα στατιστικά για την ευρύτερη κοινότητα. Συγκεκριμένα, η κοινότητα του Xbox έπαιξε 36.000 παιχνίδια, ξεκλείδωσε 4.5 δισεκατομμύρια achievements και πρόσθεσε 91 δισεκατομμύρια Gamerscore στα προφίλ της. Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω: 

Κάντε το Xbox Year In Review πατώντας εδώ.