Δείτε τι παίξατε όλη τη χρονιά σε PS5 και PS4 και κερδίστε ένα PlayStation δωράκι

Ανασκόπηση αλά Spotify Wrapped για τα gaming sessions σας
12 Δεκεμβρίου 2023 22:04
Δείτε τι παίξατε όλη τη χρονιά σε PS5 και PS4 και κερδίστε ένα PlayStation δωράκι

Το Spotify και το ετήσιο "Wrapped" του θέλησε να μιμηθεί η Sony και έτσι ξεκίνησε από σήμερα να προσφέρει μια παρόμοια ανασκόπηση στους κατόχους PlayStation κονσολών. 

Όσοι έχετε PlayStation 4 ή PlayStation 5 κονσόλες μπορείτε να κάνετε την δική σας gaming ανασκόπηση της χρονιάς και να δείτε ποια παιχνίδια "λιώσατε" περισσότερο φέτος, όσες συνολικές ώρες ξοδέψατε στην κονσόλα και αναλόγως αυτών ο αλγόριθμος θα σας καθορίσει ένα "gaming στιλ".

Το PlayStation Wrap-Up 2023 όπως ονομάζεται επίσημα θα κάνει μια σούμα όλων των παραπάνω στοιχείων σε μερικές όμορφες κάρτες συμπεριλαμβανομένων και των trophies που κερδίσατε και των μηνιαίων gaming στατιστικών σας. Μάλιστα, στο τέλος η Sony σας προτείνει και παιχνίδια βάσει του παικτικού στιλ που σας ανατέθηκε και δεν έχετε παίξει ακόμη, ώστε να τα αγοράσετε από το PS Store. 

Σαν bonus η Sony θα σας δώσει και ένα δωράκι, καθώς χαρίζει ένα "μοναδικό avatar" καθώς και ένα PlayStation Stars ψηφιακό συλλεκτικό αντικείμενο, που είναι από το Marvel's Spider-Man

Όπως και το Spotify Wrapped έτσι και το "PlayStation 2023 Wrap-Up" είναι μια έμμεση μάρκετινγκ καμπάνια όπου οι χρήστες μοιράζονται στα social media τους τις gaming συνήθειές τους. Να σημειωθεί ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε παίξει σε PS5 ή PS4 τουλάχιστον για 10 ώρες από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου που διαρκεί αυτή η καμπάνια. Επίσης, αν δεν έχετε συμφωνήσει να παραχωρήσετε πλήρως τα δεδομένα σας στη Sony, τότε το "Wrap-Up" δε θα είναι διαθέσιμο. 

Κάντε το PlayStation Wrap-Up πατώντας εδώ.