ΦΗΜΗ: Έρχεται PlayStation σόου τον Μάιο

Προ των πυλών το επόμενο PlayStation Showcase;
03 Απριλίου 2024 18:44
ΦΗΜΗ: Έρχεται PlayStation σόου τον Μάιο

Το 2024 ξεκίνησε με ένα γεμάτο State of Play σόου από το PlayStation τον Ιανουάριο, στο οποίο η εταιρία παρουσίασε στην κοινότητα τι μπορεί να περιμένει μέσα στο 2024 και όχι μόνο. Για παράδειγμα, είδαμε το άκρως αναμενόμενο Death Stranding 2: On The Beach, καθώς και πολλούς τίτλους που θα πλαισιώσουν το φετινό line-up του PS5, όπως το Rise of the Ronin και το Stellar Blade. Λίγες ημέρες αργότερα, η Sony πραγματοποίησε ένα ακόμη State of Play, αφιερωμένο στο Final Fantasy VII Rebirth, το οποίο είναι μια από τις μεγάλες αποκλειστικές κυκλοφορίες του PS5 φέτος.

Τώρα, οι φήμες έχουν φουντώσει για τα καλά πως το επόμενο σόου του PlayStation είναι προ των πυλών. Περνώντας σε λεπτομέρειες, πληροφορίες έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ο πολύ αξιόπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb του Giant Bomb, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει γίνει γνωστός για leaks τέτοιου τύπου.

Ειδικότερα, σε ένα πρόσφατο podcast του, ο Grubb τόνισε:

Έχω ακούσει ότι θα υπάρξει ένα "κάτι" από το PlayStation - είτε ένα State of Play είτε ένα Showcase, τον επόμενο μήνα, τον Μάιο, οπότε πιθανότατα αυτό θα είναι εκεί.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι είναι το ‘αυτό’, ο Grubb μιλούσε για το Silent Hill 2. Επομένως, όχι απλά αποκάλυψε ότι το επόμενο σόου του PlayStation έχει δρομολογηθεί για τον Μάιο, αλλά και το πρώτο παιχνίδι που θα δούμε σε αυτό, δηλαδή το πολυπόθητο remake του τίτλου της Konami.

Για την ιστορία και πέρυσι το PlayStation είχε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο σόου λίγο πριν το Summer Game Fest τον Ιούνιο, οπότε το timing σίγουρα μοιάζει λογικό.