Το GTA 6 ξεκίνησε νέο trend στα social media!

Μια εικόνα ήταν αρκετή…
02 Δεκεμβρίου 2023 10:41
Το GTA 6 ξεκίνησε νέο trend στα social media!

Το GTA 6 ακόμη δεν έχει καν λογότυπο, αλλά ήδη δημιουργεί νέα trends στη gaming βιομηχανία. Για την ακρίβεια, δεν ξέρουμε ούτε και το όνομά του επίσημα, αφού η Rockstar Games μέχρι στιγμής αναφέρεται σε αυτό απλώς ως «το επόμενο Grand Theft Auto». Παρόλα αυτά όμως, η λιτή ανακοίνωση της ημερομηνίας του ‘Trailer 1’ έγινε τόσο viral στα social media που άλλες publishing εταιρίες και ομάδες ανάπτυξης αποφάσισαν να την μιμηθούν.

Συγκεκριμένα, η πρώτη που ακολουθήσε το trend ήταν η Epic Games, ανακοινώνοντας πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο trailer για το Fall Guys στις 6 Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε με μια εικόνα ακριβώς στο στυλ αυτής της Rockstar Games, η οποία τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της, αφού ξεπέρασε τις 3 εκατομμύρια προβολές στο X.

Λίγο αργότερα το ίδιο ήρθε να κάνει και το Xbox, με την 343 Industries να ανακοινώνει ένα νέο trailer για το Halo Infinite στις 4 Δεκεμβρίου. Για άλλη μια φορά το εικαστικό της ανακοίνωσης ήταν στα χρώματα του GTA 6, μόνο που αντί για φοίνικες, το background κοσμούσε το Zeta Halo, στο οποίο λαμβάνει χώρα η δράση του Infinite. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε τρομερά viral με 14 εκατομμύρια προβολές στο X, ξεκινώντας μέχρι και εικασίες πως η 343 σκοπεύει να αποκαλύψει κάποιο DLC για το campaign. Βέβαια, η ανακοίνωση αφορά το μεγάλο mid-season update του παιχνιδιού, το οποίο θα φέρει το Firefight, ένα από τα πιο λατρεμένα modes στην ιστορία του franchise.

Έπειτα, το trend συνέχισε η Activision, με μια ανάρτηση στο ίδιο στυλ για το Call of Duty Warzone. Πρόκειται για μια υπενθύμιση πως  στις 6 Δεκεμβρίου θα έρθει ο νέος χάρτης του battle royale τίτλου, μαζί με την πρώτη σεζόν του Modern Warfare 3.

Όλες οι εν λόγω αναρτήσεις ακολουθούν παρακάτω.