Κυκλοφόρησε το Walking Dead: Destinies που αλλάζει τα γεγονότα της σειράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ξεκινάει ακριβώς όπως τη σειρά, με τον Rick στο νοσοκομείο
17 Νοεμβρίου 2023 18:03
Κυκλοφόρησε το Walking Dead: Destinies που αλλάζει τα γεγονότα της σειράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο παιχνίδι του The Walking Dead κυκλοφορεί από σήμερα! Ο λόγος γίνεται για το The Walking Dead: Destinies, το οποίο θέλει να γίνει επόμενο -μεγάλο- παιχνίδι της σειράς και να σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα γεγονότα. Για να το γιορτάσουν, οι GameMill Entertainment και AMC έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του παιχνιδιού.

Πρόκειται για ένα βίντεο που διαρκεί περίπου δύο λεπτά και ξεκινάει έτσι όπως ακριβώς ξεκίνησε και η σειρά, με τον Rick Grimes στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Walking Dead: Destinies είναι ένα action adventure παιχνίδι τρίτου προσώπου που θα μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα και να δείτε μια διαφορετική ιστορία.

Το Destinies εξιστορεί τα γεγονότα από τις σεζόν 1-4 της γνωστής σειράς και πρωταγωνιστής θα είναι εδώ ο Rick Grimes, καθώς και άλλοι χαρακτήρες όπως ο Daryl. Έτσι, θα επισκεφθείτε διάφορες τοποθεσίες από το σόου, από την φάρμα Greene, τη φυλακή, μέχρι και την Atlanta. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι θα είστε σε θέση να φτιάξετε το δικό σας μονοπάτι που πρόκειται να αλλάξει τα γεγονότα εάν θελήσετε.

Τι σημαίνει αυτό; Ανάλογα με τις επιλογές σας μπορεί να δείτε χαρακτήρες που πέθαιναν στις αρχές της σειράς να βρίσκονται κανονικά ζωντανοί στο παιχνίδι και το αντίστροφο.

Το Walking Dead: Destinies κυκλοφορεί από σήμερα σε PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.