Black Friday έκπτωση για το Assassin’s Creed Mirage

Ενώ έρχεται και νέο μεγάλο update
17 Νοεμβρίου 2023 16:23
Black Friday έκπτωση για το Assassin’s Creed Mirage

Μιας και βρισκόμαστε ακριβώς μια εβδομάδα μακριά από το Black Friday, οι πρώτες προσφορές έχουν πλέον ξεκινήσει. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Assassin’s Creed Mirage, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε μειωμένη τιμή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ψηφιακή έκδοση του τίτλου έχει ήδη έκπτωση στο PlayStation Store για τα PS4 και PS5, στο Microsoft Store για τα Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series X, καθώς και στο Ubisoft Connect για το PC. Η προσφορά στο PlayStation Store θα ισχύει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, στο Microsoft Store μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και στο Ubisoft Connect μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Βρείτε το Assassin’s Creed Mirage στα €39,99 (-20%) για τα PS4 και PS5 πατώντας εδώ.

Βρείτε το Assassin’s Creed Mirage στα €39,99 (-20%) για τα Xbox πατώντας εδώ.

Βρείτε το Assassin’s Creed Mirage στα €39,99 (-20%) για το PC πατώντας εδώ.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της πρώτης έκπτωσης, η Ubisoft δήλωσε πως άκουσε το feedback της κοινότητας για τα χαρακτηριστικά που θέλει στο μέλλον. Έτσι, μέσα στο Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει μια μεγάλη ενημέρωση για τον τίτλο, προσθέτοντας το New Game+ και ένα permadeath mode για όλες τις διαθέσιμες δυσκολίες.

Για περισσότερα σχετικά με το Assassin’s Creed Mirage μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics πατώντας εδώ.