Black Friday 2023: Μεγάλη έκπτωση σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του PS5 για το 2023

Αν είχατε σκοπό να αγοράσετε το Final Fantasy 16, τώρα είναι η ευκαιρία
24 Νοεμβρίου 2023 12:00
Black Friday 2023: Μεγάλη έκπτωση σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του PS5 για το 2023

Η Black Friday έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και στο PlayStation Store και εμείς θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ένα από τα καλύτερα RPG παιχνίδια του 2023 για το PS5 είναι σε προσφορά.

Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, το Final Fantasy 16 της Square Enix έχει λάβει μία αρκετά σημαντική έκπτωση για το Black Friday, αφού βρίσκεται -40% αυτή τη στιγμή στο PlayStation Store. Αναλυτικότερα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του 2023 θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον τίτλο με 47.99 ευρώ από 79.99 ευρώ που είχε αρχικά.

Εκτός από την standard έκδοση, η Square Enix έχει ρίξει την τιμή και στην Digital Deluxe Edition, η οποία κόστιζε αρχικά 99.99 ευρώ και πλέον μπορείτε να την αποκτήσετε στα 59.99 ευρώ. Αυτή η έκδοση προσφέρει εκτός από το παιχνίδι, ένα ψηφιακό artbook και το επίσημο soundtrack επίσης σε ψηφιακή μορφή.

Βρείτε το Final Fantasy 16 πατώντας εδώ.

Την άποψή μας για το Final Fantasy 16 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μερικές πληροφορίες για το Final Fantasy 16:

Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία. Το Final Fantasy 16 επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι.

Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy.

Το Final Fantasy XVI κυκλοφόρησε το καλοκαίρι ως αποκλειστικός τίτλος του PS5 και αναμένεται μελλοντικά να κυκλοφορήσει και στο PC.