Black Friday 2023: Σε μεγάλη έκπτωση το καλύτερο Harry Potter παιχνίδι σε PC, Xbox και PlayStation!

Τσεκάρετε την προσφορά του Hogwarts Legacy και εξοικονομήστε έως και 30 ευρώ
24 Νοεμβρίου 2023 13:15
Black Friday 2023: Σε μεγάλη έκπτωση το καλύτερο Harry Potter παιχνίδι σε PC, Xbox και PlayStation!

Η Black Friday 2023 συνεχίζεται σχεδόν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και εμείς θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το καλύτερο παιχνίδι του Harry Potter βρίσκεται σε έκπτωση. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Hogwarts Legacy, το οποίο είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε προσφορά αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ο τίτλος της Warner Bros. και της Avalanche Software κοστίζει αυτή τη στιγμή 44.99 ευρώ όσον αφορά την έκδοση των Xbox Series X|S και PlayStation 5, ενώ στο Steam θα το βρείτε με ακόμη λιγότερα χρήματα, στα 35.99 ευρώ. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις εν λόγω κονσόλες, το Hogwarts Legacy κοστίζει κανονικά 74.99 ευρώ.

Δυστυχώς, όμως, αν θέλατε να αγοράσετε την Digital Deluxe Edition, αυτή δεν είναι σε προσφορά και η τιμή της ανέρχεται στα 84.99 ευρώ.

Βρείτε το Hogwarts Legacy για τα Xbox Series X και Series S πατώντας εδώ.

Αγοράστε το Hogwarts Legacy στο PlayStation 5 από εδώ.

Πατώντας εδώ θα το βρείτε και στο Steam.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Hogwarts Legacy βρίσκεται σε έκπτωση και στην παλιά γενιά κονσολών, αφού και στο Xbox One, αλλά και στο PlayStation 4 κοστίζει 41.99 ευρώ. Ωστόσο, η έκπτωση δεν ισχύει στην πρόσφατη έκδοση του Nintendo Switch.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που ήρθε από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες αναλαμβάνετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε γνωστά μαθήματα. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που είναι πολλές, μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ υπάρχει και το μάθημα της βοτανολογίας (herbology). Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία έρχεστε αντιμέτωποι, αλλά και αρκετοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι του Harry Potter και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy πούλησε μέσα σε δύο εβδομάδες από το αρχικό του ντεμπούτο περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κάπως έτσι, γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με πάνω από 850 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 256% τις ήδη φιλόδοξες προσδοκίες της εταιρίας. Μέχρι το Μάιο, τα έσοδά του είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.