Τεράστιες προσφορές από την 505 Games για το Steam με Death Stranding, Control και άλλα παιχνίδια

Τσεκάρετε τις εκπτώσεις της εταιρίας
24 Νοεμβρίου 2023 12:25
Τεράστιες προσφορές από την 505 Games για το Steam με Death Stranding, Control και άλλα παιχνίδια

Οι προσφορές της publishing εταιρίας, 505 Games, για το Steam συνεχίζονται και να σας υπενθυμίσουμε ότι θα βρείτε αρκετά παιχνίδια της σε μειωμένες τιμές. Παιχνίδια όπως το Death Stranding της Kojima Productions, το Control της Remedy, τo Ghostrunner και πολλά ακόμα.

Αναλυτικότερα, αν έχετε στο Steam το Death Stranding, αλλά όχι την Director’s Cut έκδοση, τότε το upgrade (η αναβάθμιση δηλαδή) κοστίζει μόλις 4.99 ευρώ. Από την άλλη, εάν παίξατε το Alan Wake 2 και δεν έχετε ασχοληθεί με το προηγούμενο παιχνίδι της Remedy, να σας πούμε ότι το Control Ultimate Edition κοστίζει μόλις 9.99 ευρώ. Το πρώτο Ghostrunner βρίσκεται στα 8.99 ευρώ από 29.99 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του.

Συνεχίζοντας με τις προσφορές, οι fans των racing παιχνιδιών θα δουν επίσης αρκετές εκπτώσεις με το Assetto Corsa Competizione να κοστίζει πλέον 11.99 ευρώ, το απλό Assetto Corsa μόλις 3.99 ευρώ, ενώ μείωση τιμής έχει δει και το Bloodstained: Ritual of the Night, το οποίο είναι το πνευματικό αδερφάκι των Castlevania. Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το αποκτήσετε με 9.99 ευρώ.

Βρείτε όλες τις προσφορές της 505 Games για το Steam πατώντας εδώ.

Εσείς ποιο παιχνίδι «ψήνεστε» να αγοράσετε; Πείτε μας στα σχόλια!