Black Friday 2023: Τι θα γίνει τελικά με το PlayStation 5 Slim στην Ελλάδα;

Έχουμε πλέον ενδείξεις
23 Νοεμβρίου 2023 14:46
Black Friday 2023: Τι θα γίνει τελικά με το PlayStation 5 Slim στην Ελλάδα;

Από μέρα σε μέρα το PlayStation 5 Slim αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, καταφθάνοντας πιθανότητα πριν τις 30 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανανεωμένη, μικρότερη σε μέγεθος έκδοση του PS5 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 10 Οκτωβρίου και ακριβώς ένα μήνα μετά έφτασε στα ράφια των καταστημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιαπωνία. Ωστόσο, στα ράφια των ελληνικών και ευρωπαϊκών καταστημάτων υπάρχει ακόμη μόνο το κλασσικό PS5 και μάλιστα την περίοδο αυτή τρέχουν και μερικές δελεαστικές Black Friday προσφορές.

Αν, λοιπόν, σκεφτόσασταν αν αξίζει να περιμένετε ή αν είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείτε τις τρέχουσες προσφορές, το δεύτερο σενάριο είναι το προτιμότερο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός leaker billbil-kun που εδώ και πολλούς μήνες αποκαλύπτει πριν την ώρα τους τα μηνιαία παιχνίδια του PlayStation Plus εντόπισε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σε μια από τις επίσημες ανακοινώσεις του PlayStation Γαλλίας για το Black Friday 2023.

Θα υπάρχουν Black Friday 2023 εκπτώσεις για το PS5 Slim;

Συγκεκριμένα, το ίδιο το PlayStation τονίζει επίσημα -στα ψιλά γράμματα- πως η προσφορά της έκπτωσης των €120 δε θα ισχύει για τα μοντέλα ‘PS5 Chassis D’. Αυτή είναι η κωδική ονομασία του PS5 Slim. Κατά πάσα πιθανότητα, ό,τι ισχύει στη Γαλλία, θα ισχύει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μην περιμένετε, λοιπόν, προσφορές για το PS5 Slim. Αν σας ενδιαφέρει η αγορά PS5, καλύτερα να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις της περιόδου.

Η σχετική ανάρτηση του PlayStation Γαλλίας ακολουθεί παρακάτω:

Πότε θα έρθει το PS5 Slim στην Ελλάδα;

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το PlayStation, αλλά διάφορα Ευρωπαικά καταστήματα, όπως τα ισπανικά El Corte InglésGAME και Carrefour Spain έχουν αρχίσει να αναρτούν για προ-παραγγελία το PS5 Slim με ημερομηνία κυκλοφορίας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου του 2023.

Στην Γαλλία σύμφωνα με πληροφορίες του leaker το PS5 Slim ξεκίνησε να πωλείται σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Από μέρα σε μέρα, λοιπόν, μπορούμε κατά πάσα πιθανότητα να περιμένουμε το ντεμπούτο του και στην Ελλάδα.