Πιο κοντά από ποτέ η PS5 έκδοση του The Last of Us Part 2 – Νέα στοιχεία

Πλησιάζει η ανακοίνωση;
17 Νοεμβρίου 2023 14:46
Πιο κοντά από ποτέ η PS5 έκδοση του The Last of Us Part 2 – Νέα στοιχεία

Στις αρχές του Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει πως η Naughty Dog ετοιμάζει το The Last of Us 2: Remastered για το PS5, αφού ένας από τους developers του στούντιο αποκάλυψε πρόωρα την ύπαρξή του.

Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο εξαιρετικά αξιόπιστος λογαριασμός PlayStation Game Size στο X (πρώην Twitter), ο οποίος έχει ένα τεράστιο ιστορικό διαρροών, που ανακαλύπτει σκαλίζοντας το backend του PlayStation Network.

Σύμφωνα , λοιπόν, με μια νέα του ανακάλυψη, πλέον υπάρχει στη βάση δεδομένων του PSN καταχώρηση για native PS5 έκδοση του The Last of Us Part II. Για την ώρα δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία, αλλά όπως φαίνεται η μεταφορά του τίτλου στη next-gen κονσόλα βρίσκεται προ των πυλών, αφού οι σχετικές διαρροές πολλαπλασιάζονται τελευταία.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως μέσα στον Οκτώβριο η Sony ανάρτησε πρόωρα και ένα banner για το PlayStation Plus που περιλάμβανε το εικαστικό του The Last of Us Part 2, χωρίς το παιχνίδι να υπάρχει σε καμία βαθμίδα της υπηρεσίας. Ενδεχομένως, το προωθητικό αυτό υλικό να αφορούσε τη νέα αυτή έκδοση.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Naughty Dog ή το PlayStation, ωστόσο υπήρχαν σχετικές φήμες από τον Ιανουάριο του 2022 πως η ομάδα ετοιμάζει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου για το PS5. Βέβαια, το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το παιχνίδι είχε ήδη αναβαθμιστεί για την κονσόλα, επιτρέποντας σε όσους παίζουν μέσω backwards compatibility να απολαύσουν υψηλή απόδοση στα 60FPS.

Ακόμη παραμένει αβέβαιο ποιες παραπάνω βελτιώσεις και αναβαθμίσεις θα φέρνει το ολοκληρωμένο Remaster.