Το PlayStation Plus ετοιμάζεται να προσθέσει δύο λατρεμένα παιχνίδια!

Σύμφωνα με banners που αναρτήθηκαν πριν την ώρα τους
07 Οκτωβρίου 2023 21:18
Το PlayStation Plus ετοιμάζεται να προσθέσει δύο λατρεμένα παιχνίδια!

Όπως φαίνεται, σύντομα οι συνδρομητές των Extra και Premium βαθμίδων του PlayStation Plus θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δύο λατρεμένα παιχνίδια, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, παρόλο που η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα τα νέα παιχνίδια που θα φέρει ο δεύτερος φθινοπωρινός μήνας στην υπηρεσία της, η εταιρία ενημέρωσε το PlayStation Store σε διάφορες χώρες με ένα πολύ ενδιαφέρον banner.

Αναλυτικότερα, πηγαίνοντας στην σχετική ενότητα του μενού του PS5 τους, διάφοροι χρήστες αντίκρισαν μια νέα προωθητική εικόνα για το PlayStation Plus Premium με εικαστικό από το Horizon Forbidden West, το οποίο υπάρχει ήδη στο Games Catalogue από το Φεβρουάριο, πλάι στα The Last of Us Part II και Hogwarts Legacy!

Ναι, δε σας απατά η μνήμη σας. Πρόκειται για δύο τίτλους που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο PlayStation Plus. Μάλλον η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το προωθητικό banner λίγο πριν την ώρα του, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μερικές από τις προσθήκες του Οκτωβρίου.

Υπάρχουν επομένως πολλές πιθανότητες σύντομα να έρθει στο Games Catalogue του PlayStation Plus Extra και του PlayStation Plus Premium το The Last of Us Part II, το πολυβραβευμένο sequel της Naughty Dog. Από την άλλη, για το Hogwarts Legacy υπάρχει ήδη ένα Game Trial στο PlayStation Plus Premium. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές μπορούν να δοκιμάσουν τις πρώτες ώρες του χωρίς καμία χρέωση, αλλά δεν είναι απίθανο και ο συγκεκριμένος τίτλος να προστεθεί και κανονικά στο Games Catalogue τώρα που έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την κυκλοφορία του.

Ακολουθούν οι εικόνες που είδαν διάφοροι χρήστες στο μενού των PS5 τους:

Φυσικά, μέχρι η Sony να προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω με επιφύλαξη.