Το στούντιο του Ghost of Tsushima καθησυχάζει τους PC gamers

Μετά την τεράστια κατακραυγή για το Helldivers 2
06 Μαΐου 2024 18:30
Το στούντιο του Ghost of Tsushima καθησυχάζει τους PC gamers

Στον απόηχο της τεράστιας κατακραυγής από την κοινότητα του Helldivers 2, τώρα το στούντιο του Ghost of Tsushima ήρθε να καθησυχάσει τους PC gamers για το port του Ghost of Tsushima που θα καταφθάσει σύντομα.

Συγκεκριμένα, το όλο θέμα με το Helldivers 2 ξεκίνησε όταν το PlayStation αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει υποχρεωτική τη χρήση PlayStation Network λογαριασμού για να μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι. Ειδικότερα, από τις 6 Μαΐου όλοι οι νέοι παίκτες θα χρειαζόταν να κάνουν link τα PSN και Steam accounts τους για να μπορούν να αρχίσουν το παιχνίδι, ενώ οι ήδη υπάρχοντες παίκτες θα είχαν διορία μέχρι και της 4 Ιουνίου. Τελικά, η απόφαση αυτή αναιρέθηκε. Αναμενόμενα όμως, η κοινότητα του Helldivers 2 είχε συσπειρωθεί για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, βομβαρδίζοντας με δίχως υπερβολή εκατοντάδες χιλιάδες αρνητικά reviews την PC έκδοση του τίτλου και κατακλύζοντας τα forums και τα social media με παράπονα και αντιδράσεις.

Το μπαλάκι πήρε και την Sucker Punch, με πολλούς PC gamers να ανησυχούν πως και το Ghost of Tsushima θα χρειάζεται PlayStation Network λογαριασμό για να λειτουργήσει. Το στούντιο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το single player campaign του παιχνιδιού. Ωστόσο, η σύνεση στο PSN θα είναι υποχρεωτική για το Legends multiplayer mode και για όσους θέλουν να κάνουν χρήση του PlayStation Overlay και να κερδίζουν Trophies.

Αναλυτικότερα, απαντώντας σε έναν χρήστη στο X, η Sucker Punch έγραψε:

Για να γνωρίζετε, απαιτείται λογαριασμός PSN για το online multiplayer Legends mode και για τη χρήση του PlayStation overlay. Δεν απαιτείται για να παίξετε το singleplayer παιχνίδι.

Η Director’s Cut έκδοση του Ghost of Tsushima αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Steam και Epic Games Store στις 16 Μαΐου.