Το Hogwarts Legacy δεν είναι και τόσο “open” στο Nintendo Switch

Υπάρχουν loadings που αγγίζουν τα 50 δευτερόλεπτα
15 Νοεμβρίου 2023 18:20
Το Hogwarts Legacy δεν είναι και τόσο “open” στο Nintendo Switch

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch, ύστερα από την αρκετά μεγάλη καθυστέρηση που είχε λάβει, καθώς η Avalanche Software χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξή του.

Εχθές, ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας οι πρώτες συγκρίσεις που έγιναν από την έκδοση του Switch και του PlayStation 5, αλλά όσο περνάνε οι ώρες, πολλοί χρήστες αναφέρουν τα παράπονά τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και το GameSpot, ένα από τα πιο σημαντικά selling points του παιχνιδιού, ήταν ο seamless ανοιχτός κόσμος του, ο οποίος φαίνεται ότι διαφέρει αρκετά στην έκδοση της υβριδικής κονσόλας. Σύμφωνα με διάφορους παίκτες, το Hogwarts Legacy είναι σχεδόν-γεμάτο με loading times στον χάρτη του, όταν δηλαδή ένας παίκτης προσπαθεί να εξερευνήσει τον κόσμο και ταξιδεύει από μέρος σε μέρος. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ακόμα και στα PlayStation 4 και Xbox One που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, δεν υπήρχαν αυτοί οι περιορισμοί.

Άλλες πληροφορίες έλεγαν ότι για να τρέξει το Hogwarts Legacy και ο μεγάλος του κόσμος στο Switch, η ομάδα ανάπτυξης πρόσθεσε loading οθόνες 30 έως 50 δευτερολέπτων, κάτι που έχει προφανή επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού και επομένως δεν το καθιστά πραγματικά open-world.

Εκτός από όλα αυτά, πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν και άλλα θέματα, όπως να εξαφανίζονται οι υπότιτλοι ή να μην εμφανίζονται σωστά.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy πούλησε μέσα σε δύο εβδομάδες από το αρχικό του ντεμπούτο περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κάπως έτσι, γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με πάνω από 850 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 256% τις ήδη φιλόδοξες προσδοκίες της εταιρίας. Μέχρι το Μάιο, τα έσοδά του είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Λίγο αργότερα κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch ήρθε στις 14 Νοεμβρίου 2023.