Δείτε πώς συγκρίνονται τα γραφικά του Hogwarts Legacy σε PS5 vs Nintendo Switch

Ποικίλα τα σχόλια για την πετσοκομμένη έκδοση στην κονσόλα της Nintendo
14 Νοεμβρίου 2023 14:39
Δείτε πώς συγκρίνονται τα γραφικά του Hogwarts Legacy σε PS5 vs Nintendo Switch

Μιας και κυκλοφορεί πλέον η Nintendo Switch έκδοση του Hogwarts Legacy αυτή είναι και η πρώτη φορά που οι παίκτες βλέπουν στην πραγματικότητα τα γραφικά του να τρέχουν, την ώρα που η ίδια η Warner Bros. Games είχε προωθήσει ελάχιστα το port του -κατά πολλούς- ονειρεμένου τίτλου στο σύμπαν του Χάρι Πότερ. 

Αν και είναι ένα κατόρθωμα απο μόνο του το πως η Avalanche Software χώρεσε έναν μεγάλου μεγέθους open-world κόσμο στο Switch, που τεχνολογικά έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς και έτσι οι συγκρίσεις δεν άργησαν να έρθουν. 

Έτσι στο YouTube άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα πραγματικά συγκριτικά βίντεο του Hogwarts Legacy μεταξύ Switch και PlayStation 5. Βίντεο όπως αυτό του Cycu1 δείχνει σε πολλές περιπτώσεις εντός του κόσμου και των περιοχών του πόσο τεράστιες είναι οι διαφορές τους στα γραφικά. Από την βλάστηση και την πυκνότητα και πιστότητα του περιβάλλοντος, μέχρι τα particle εφέ και τα μοντέλα χαρακτήρων. 

Δείτε το συγκριτικό του Hogwarts Legacy - Switch vs PS5: 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το κανάλι SwitchUp που έκανε μια τεχνική ανάλυση του port στο Switch σχολιάζοντας γενικώς πως "θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η κατάσταση" και τόνισε ότι "τρέχει παραδόξως αρκετά καλά". Αναφέρει πως για να τρέξει το Hogwarts Legacy και ο μεγάλος του κόσμος στο Switch, η developer εταιρία πρόσθεσε loading οθόνες 30 έως 50 δευτερολέπτων, κάτι που έχει προφανή επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού και επομένως δεν το καθιστά πραγματικά open-world.