Παίκτης αποκάλυψε πόσες ώρες θέλει να λιώσει κανείς για το σπανιότερο skin του CoD: Modern Warfare 3

Ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να το αποκτήσει αποκαλύπτει τι χρειάστηκε
14 Νοεμβρίου 2023 20:01
Παίκτης αποκάλυψε πόσες ώρες θέλει να λιώσει κανείς για το σπανιότερο skin του CoD: Modern Warfare 3

Ένας γνωστός streamer του Call of Duty κατάφερε να γίνει ο πρώτος στον κόσμος που αποκτά το σπανιότερο skin όπλου στο Modern Warfare 3, λίγες μέρες μετά το λανσάρισμά του. 

Πρόκειται για τον streamer "Reidboyy", ο οποίος κυνηγούσε το "Interstellar" camo στο Call of Duty: Modern Warfare III από την ώρα που άνοιξαν οι servers του επίσημα. Αυτό θεωρείται ότι είναι και το δυσκολότερο weapon camo που μπορεί κανείς να αποκτήσει στο Μodern Warfare 3 επειδή χρειάζεται κυριολεκτικά να λιώσει κανείς και να δώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Η αλήθεια είναι όμως πως οι παίκτες του Call of Duty το θέλουν για το κινούμενο οπτικό εφέ που προσθέτει στο όπλο και κυριολεκτικά να προβάλλει έναν γαλαξία πάνω του. 

Απαιτείται επίσης η ολοκλήρωση όλων των Priceless camo challenges και για τα 36 όπλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την εμπειρία του Reidboyy και όπως δήλωσε στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στο YouTube κανάλι του, εκμεταλλεύτηκε το War Mode του Modern Warfare 3. 

Σε αυτό ξόδεψε την πλειοψηφία του σχεδόν 76 ωρών συνεχόμενου "λιωσίματος" που έριξε για να ξεκλειδώσει το Interstellar camo. Πράγματι, χρειάστηκαν συγκεκριμένα 75 ώρες και 46 λεπτά με το ρολόι και πάνω από 14.000 kills για αυτό το κατόρθωμα, το οποίο έφερε εις πέρας μάλιστα φορώντας το player skin της Nicki Minaj. 

Δείτε το βίντεο με το πώς κέρδισε το σπανιότερο skin του MW3: