Η Capcom ετοιμάζει ένα μεγάλο παιχνίδι-έκπληξη που θα έρθει πριν το Μάρτιο του 2024

Και εικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει
28 Οκτωβρίου 2023 22:51
Η Capcom ετοιμάζει ένα μεγάλο παιχνίδι-έκπληξη που θα έρθει πριν το Μάρτιο του 2024

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Capcom μέσα στο 2024 είναι το Dragon’s Dogma 2. Ωστόσο, φαίνεται πως η λατρεμένη ιαπωνική εταιρία έχει στα σκαριά τουλάχιστον μια ακόμη μεγάλη παραγωγή για το επόμενο έτος και πιο συγκεκριμένα για τις αρχές του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο ενός Q&A που αναρτήθηκε ταυτόχρονα με την αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας αυτή εβδομάδα, η Capcom αναφέρει πως έχει στα σκαριά ένα «σημαντικό» παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του οικονομικού έτους και το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Το οικονομικό έτος της εταιρίας ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2024, αλλά μιας και το 2023 σχεδόν φτάνει στο τέλος, ο τίτλος αυτός θα έρθει πιθανότατα μέσα στο πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιά.

Φυσικά, η Capcom έχει ακόμη χρόνο για να το ανακοινώσει, αφού η αποκάλυψη θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κατά τη διάρκεια των The Game Awards το Δεκέμβριο ή στο State of Play που συνηθίζει να κάνει το PlayStation στις αρχές κάθε έτους. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι εικάζουν πως το μυστηριώδες αυτό project είναι είτε κάποιο νέο Resident Evil είτε κάποιο νέο Monster Hunter. Μάλιστα, η σειρά Monster Hunter γιορτάζει το χρόνου τον Μάρτιο τα 20 χρόνια της, οπότε το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιο πιθανό.

Για την ιστορία, η Capcom βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της και είναι σε καλή τροχιά για να επιτύχει 11 συνεχόμενα χρόνια με αύξηση των λειτουργικών εσόδων της, μετά και από το ισχυρό πρώτο εξάμηνο του τωρινού οικονομικού της έτους.

Tags: