Έρχεται και Spider-Man 3 από το PlayStation; Η δήλωση της Insomniac που άναψε φωτιές!

Πρώτο tease από την ομάδα ανάπτυξης
23 Οκτωβρίου 2023 13:36
Έρχεται και Spider-Man 3 από το PlayStation; Η δήλωση της Insomniac που άναψε φωτιές!

 Όπως όλα δείχνουν, η Insomniac Games σκοπεύει να συνεχίσει την εξαιρετικά επιτυχημένη superhero σειρά της, με το Marvel’s Spider-Man 3.  

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή την κυκλοφορία του sequel για το PS5, ο director του παιχνιδιού, Bryan Intihar, συμμετείχε στο podcast ‘The Friends Per Second’ του γνωστού YouTuber, SkillIUp. Στο πλαίσιο αυτό ο Intihar μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την αποκλειστικότητα του PS5 και τις αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει η Insomniac Games, αλλά δεν έλειψε και μια αναφορά στο μέλλον. 

Ειδικότερα, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός Marvel’s Spider-Man 3 και για τις προοπτικές που έχει ένα τέτοιο project, ο Intihar δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Αν το Spider-Man 1 και το Miles Morales ήταν το αντίστοιχο Iron Man για εμάς και το Spider-Man 2 είναι το αντίστοιχο Civil War, τότε που πάμε από εκεί; Νομίζω πως θα ήταν πραγματικά επικό, αλλά ξέρετε, “θα δούμε”... 

Η Insomniac, λοιπόν, δεν επιβεβαίωσε ξεκάθαρα το Spider-Man 3, αλλά το υψηλόβαθμό στέλεχός της άφησε να εννοηθεί πως το project βρίσκεται στα σκαριά, παραλληλίζοντάς το μάλιστα με το Endgame του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια τεράστια, επική κλιμάκωση και ενδεχομένως ίσως και την εμφάνιση άλλων χαρακτήρων. 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο παιχνίδι της Insomniac Games μετά το Marvel’s Spider-Man 2 θα είναι το Marvel’s Wolverine, το οποίο έχει ανακοινωθεί από το 2021. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνδέονται τα δύο παιχνίδια στο σύμπαν που έχει δομήσει η Insomniac και πως ο Wolverine ενδέχεται να επηρεάσει το τρίτο (ή τέταρτο για την ακρίβεια) Spider-Man παιχνίδι. 

Για περισσότερα σχετικά με το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.