Xbox Game Pass: Νέα επιβεβαίωση για το πότε θα έρθουν τα παιχνίδια της Activision και της Blizzard

Δια στόματος Phil Spencer
18 Οκτωβρίου 2023 15:49
Xbox Game Pass: Νέα επιβεβαίωση για το πότε θα έρθουν τα παιχνίδια της Activision και της Blizzard

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εξαγοράς της, η Activision Blizzard είχε προετοιμάσει τους παίκτες να μην περιμένουν άμεσα τα παιχνίδια της στο Xbox Game Pass. Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποιες εικασίες πως η Microsoft ετοιμάζει ένα κρυφό εορταστικό κύμα προσθηκών στο Xbox Game Pass, πέρα από τα καθιερωμένα της ραντεβού δύο φορές κάθε μήνα.

Φυσικά, οι σκέψεις αυτές δεν ήταν τυχαίες, αφού όταν η Microsoft είχε ολοκληρώσει την εξαγορά της Bethesda, στις 9 Μαρτίου του 2021, χρειάστηκαν μόλις μερικά εικοσιτετράωρα για να καταφθάσουν τα πρώτα 20 παιχνίδια της publishing εταιρίας στο Xbox Game Passστις 12 Μαρτίου. Τώρα, ο αμερικανικός κολοσσός ήρθε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δούμε παιχνίδια της Activision, ούτε της Blizzard, στη συνδρομητική υπηρεσία πριν το 2024.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, συμμετείχε στο νεότερο επεισόδιο του επίσημου εβδομαδιαίου Xbox podcast, οπού απάντησε σε διάφορες σημαντικές ερωτήσεις σχετικές με την εξαγορά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ξεκαθάρισε πως η διαδικασία ήταν τόσο σύνθετη και αμφίβολη με τις ρυθμιστικές αρχές, που η Microsoft δεν είχε τη δυνατότητα να προετοιμάσει κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη για την εξαγορά της Bethesda. Έτσι, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν κάποιο καιρό, αφού οι διαδικασίες μόλις τώρα έχουν ξεκινήσει παρασκηνιακά.

Αναλυτικότερα, ο Spencer δήλωσε:

Θα μου άρεσε πολύ αν υπήρχε κάποιο μυστικό κύμα παιχνιδιών που θα ερχόταν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά δεν υπάρχει.

Σίγουρα όταν σκεφτόμαστε τα νέα παιχνίδια που υπάρχουν, θα ήμουν ειλικρινής με τον κόσμο. Αν επρόκειτο να τα βάλουμε στη συνδρομή φέτος, θα το έλεγα στον κόσμο.

Και ξέρω ότι θα υπάρξει κάποια απογοήτευση γι' αυτό, αλλά αυτή η εξαγορά είναι σίγουρα μακροπρόθεσμη. Έτσι, το γεγονός ότι δεν θα έχουμε από την πρώτη μέρα ένα σωρό παιχνίδια στο Game Pass είναι λίγο δυσάρεστο, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον. Και θέλω απλά να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο ότι αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ολόκληρο το σχετικό podcast για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Microsoft για την Activision.