Η Microsoft δίνει σε δύο τυχερούς από ένα πανέμορφο Xbox Series X στα χρώματα του Diablo IV

Ένα ακόμα giveaway
16 Οκτωβρίου 2023 18:48
Η Microsoft δίνει σε δύο τυχερούς από ένα πανέμορφο Xbox Series X στα χρώματα του Diablo IV

Η Microsoft συνεχίζει τους διαγωνισμούς στο επίσημο λογαριασμό του Xbox στο X και αυτή τη φορά δίνει σε δύο τυχερούς μια απίθανη custom Xbox Series X κονσόλα, στα χρώματα του Diablo IV.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του παιχνιδιού συνεργάστηκε με το Takeoff Studios για να φτιάξουν μια ιδιαίτερη κονσόλα, με ένα κλασσικό art style που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις του franchise. Σύμφωνα με το Xbox, η κονσόλα είναι εμπνευσμένη από το Gates of Hell και θέλει να «ζωντανέψει» τις πύλες της κολάσεως που βλέπουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, τα καλά νέα σταματούν εδώ, καθώς ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους παίκτες που ζουν στην Αμερική, με την προϋπόθεση να ακολουθήσουν το Xbox και το Diablo στο X (πρώην Twitter). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να διεκδικήσετε μία από τις δύο κονσόλες.

Το Diablo IV και το Xbox συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια custom κονσόλα Series X. Δηλώστε συμμετοχή για να την κερδίσετε από τις 16 έως 30 Οκτωβρίου και να γίνετε ο ένας από τους δύο νικητές.

Εμείς παίξαμε τον Ιούνιο το παιχνίδι της Blizzard και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ. Μεταξύ άλλων, είχαμε αναφέρει τα εξής:

Το Diablo IV είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το καλοκαίρι και σίγουρα το πιο εθιστικό RPG που έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Η κλασσική συνταγή της Blizzard επιστρέφει άκρως αναβαθμισμένη με πολλές νέες πινελιές που κάνουν το gameplay εθιστικό και κρατάει τον παίκτη για ώρες μπροστά από την οθόνη του. Ο τίτλος είναι πραγματικά τεράστιος, έχει πάρα πολύ περιεχόμενο που θα βγάλει τα χρήματα που δώσατε ή θα δώσετε και με το παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα κεφάλαια του franchise και βρίσκεται εκεί ψηλά μαζί με το Diablo II. Το co-op και το cross-platform είναι μία ευχάριστη προσθήκη, ενώ αν ψάχνατε έναν τίτλο για να παίξετε με την παρέα σας τώρα το καλοκαίρι, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το προτείνω επίσης και σε εκείνους που θέλουν να μάθουν για πρώτη φορά τι εστί Diablo.

Για την ιστορία, το Diablo IV είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Ιουνίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες.