Το τελικό trailer του Lords of the Fallen έχει σκοτάδι, αίμα και τρομερά bosses

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες ο Souls-like τίτλος
10 Οκτωβρίου 2023 16:34
Το τελικό trailer του Lords of the Fallen έχει σκοτάδι, αίμα και τρομερά bosses

Η CI Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Lords of the Fallen. Μετά από χρόνια στην ανάπτυξη, ο RPG τίτλος είναι πλέον πανέτοιμος να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων και το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια ακόμη γεύση από αυτή την απόκοσμη περιπέτεια.

Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής: Ένας τεράστιος κόσμος σάς περιμένει στο ολοκαίνουργιο σκοτεινό RPG, Lords of the Fallen. Ως ένας από τους θρυλικούς Σκοτεινούς Σταυροφόρους, ξεκινήστε μια επική αναζήτηση για να ανατρέψετε τον Adyr, έναν θεό-δαίμονα.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει έναν και μόνο σκοπό: να εξολοθρεύσει μια για πάντα τον Adyr, έναν θεό που έχει φέρει το χάος στον κόσμο. Ωστόσο, για να το καταφέρετε αυτό, σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κολασμένο ταξίδι.

Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω:

 

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας και επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά class, όπως Rogue, Knight και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν διαθέσιμα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Ο τίτλος αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια της ομάδα ανάπτυξης Hexworks, η οποία κάνει χρήση της Unreal Engine 5 για τον τεχνικό τομέα. Η εμπειρία υπόσχεται μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα, όπλα και εχθρούς, από δράκους και ιππότες μέχρι αρκετά πιο εκφοβιστικά πλάσματα.

Το Lords of the Fallen θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.