Απολύσεις στην CI Games, εκδότρια εταιρία του Lords of the Fallen

Επηρεάστηκαν εργαζόμενοι στην Hexworks και την Underdog Studios επίσης
18 Ιανουαρίου 2024 20:46
Απολύσεις στην CI Games, εκδότρια εταιρία του Lords of the Fallen

Τα κύματα απολύσεων συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς στην gaming βιομηχανία και όπως μεταδίδει το GamesInudstry.biz, η CI Games είναι η νεότερη εταιρία που προχωράει σε τέτοιες δυσάρεστες κινήσεις. 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο CEO της CI Games, Marec Tyminski, ο οποίος σε δήλωσή του στο μέσο είπε πως ένα ποσοστό της τάξης του 10% των υπαλλήλων της έχασαν τις δουλειές τους, ενώ ανέφερε τα εξής: "Για τη διατήρηση της επιχειρησιακής δύναμης και σταθερότητας, η CI Games έλαβε τη σκληρή αλλά αναγκαία απόφαση να εφαρμόσει έναν στοχευμένο κύκλο απολύσεων, που θα επηρεάσει περίπου το 10% των εργαζομένων σε όλη την εταιρεία", δήλωσε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από αυτούς για τον ρόλο που διαδραμάτισαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Πραγματοποιούνται περαιτέρω επιχειρηματικές βελτιστοποιήσεις στους κύκλους και τις διαδικασίες του οργανισμού".

Πιο συγκεκριμένα επηρεάστηαν developers της Hexworks, υπεύθυνης για το The Lords of the Fallen, αλλά και της Underdog, το στούντιο υπεύθυνο για τα Sniper Ghost Warrior. Υπάρχουν αναφορές που ισχυρίζονται ότι το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκε το τμήμα μάρκετινγκ που διαθέτει εσωτερικά η CI Games, έχοντας απομείνει πλέον με το πολύ βασικό προσωπικό. 

Η CI Games εδρεύει στην Βαρσοβία της Πολωνίας και είναι γνωστή ως η εκδότρια εταιρία γνωστών franchises όπως το Lords of the Fallen και τα "Sniper: Ghost Warrior".