Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Lords of the Fallen (ΒΙΝΤΕΟ)

Το souls-like παιχνίδι κυκλοφορεί σύντομα σε κονσόλες και PC
28 Σεπτεμβρίου 2023 19:35
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Lords of the Fallen (ΒΙΝΤΕΟ)

Η CI Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο και μεγάλο σε διάρκεια trailer για το Lords of the Fallen, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC μέσα στον Οκτώβριο.

Πρόκειται για ένα overview trailer όπως το αποκαλεί η εταιρία, το οποίο θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά από τον εμβληματικό και σκοτεινό κόσμο του, τους χαρακτήρες, τους εχθρούς και τα bosses, ενώ παράλληλα σας παρουσιάζει και κάποιες από τις τοποθεσίες του.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει έναν και μόνο σκοπό: να εξολοθρεύσει μια για πάντα τον Adyr, έναν θεό που έχει φέρει το χάος στον κόσμο. Ωστόσο, για να το καταφέρετε αυτό, σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κολασμένο ταξίδι.

Παρακολουθήστε το overview trailer παρακάτω:

 

Λίγα λόγια για το Lords of the Fallen:

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας και επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά class, όπως Rogue, Knight και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν διαθέσιμα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Ο τίτλος αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια της ομάδα ανάπτυξης Hexworks, η οποία κάνει χρήση της Unreal Engine 5 για τον τεχνικό τομέα. Η εμπειρία υπόσχεται μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα, όπλα και εχθρούς, από δράκους και ιππότες μέχρι αρκετά πιο εκφοβιστικά πλάσματα.

Το Lords of the Fallen θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.