Μεγάλη επιτυχία για το Lords of the Fallen

Έρχεται το νέο update που φέρνει νέα χαρακτηριστικά
24 Οκτωβρίου 2023 08:08
Μεγάλη επιτυχία για το Lords of the Fallen

Η CI Games μόλις ανακοίνωσε ότι το Lords of the Fallen, το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, δηλώνοντας ευχαριστημένη με την πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, το dark phantasy action RPG κατάφερε να πουλήσει μέσα σε δέκα ημέρες περισσότερα από 1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο τίτλος κυκλοφόρησε με αρκετά θέματα στην απόδοση, ειδικά αν κάποιος έπαιζε στο PC, αλλά η ομάδα ανάπτυξης έχει φέρει έκτοτε αρκετά updates που βελτιώνουν την κατάσταση.

Από τις 23 Οκτωβρίου κυκλοφορεί ένα μεγάλο patch για το παιχνίδι που βελτιώνει πάρα πολλά θέματα, όπως την απόδοση και τα bugs σε κονσόλες και PC, ενώ στις 26 του μήνα θα ενεργοποιηθεί το crossplay μεταξύ PC και κονσόλας, μιας και ήταν “χαλασμένο”. Επίσης, εκείνη την ημέρα θα καταφθάσει και το ανανεωμένο New Game Plus+, όπου το παιχνίδι θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς ποια Vestiges θα μένουν και ποια όχι.

Η εταιρία δήλωσε στη συνέχεια τα εξής:

Το Lords of the Fallen είναι το πιο σημαντικό και φιλόδοξο παιχνίδι που έχουμε αναπτύξει ποτέ και το πρώτο AAA παιχνίδι μας από νέους developers που θα είναι η αρχή για τα επόμενά μας.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει έναν και μόνο σκοπό: να εξολοθρεύσει μια για πάντα τον Adyr, έναν θεό που έχει φέρει το χάος στον κόσμο. Ωστόσο, για να το καταφέρετε αυτό, σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κολασμένο ταξίδι.

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας και επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά class, όπως Rogue, Knight και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν διαθέσιμα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Ο τίτλος αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια της ομάδα ανάπτυξης Hexworks, η οποία κάνει χρήση της Unreal Engine 5 για τον τεχνικό τομέα. Η εμπειρία υπόσχεται μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα, όπλα και εχθρούς, από δράκους και ιππότες μέχρι αρκετά πιο εκφοβιστικά πλάσματα.

Το Lords of the Fallen κυκλοφορεί για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.