Lords of the Fallen: Εντυπωσιακή νέα ματιά στον souls-like τίτλο!

Απευθείας από την Gamescom 2023
22 Αυγούστου 2023 22:32
Lords of the Fallen: Εντυπωσιακή νέα ματιά στον souls-like τίτλο!

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live κυκλοφόρησαν τα νέα πλάνα από το επερχόμενο “souls-like” παιχνίδι, Lords of the Fallen. Το πόνημα των CI Games και Hexworks είναι κοντά στην κυκλοφορία του και το ολοκαίνουργιο trailer επικεντρώνεται στην ιστορία.

Το βίντεο διαρκεί περίπου 2:30 λεπτά και θέλει να σας παρουσιάσει τον σκοτεινό κόσμο, χαρακτήρες, εχθρούς, περιοχές και όλα αυτά που πρόκειται να συναντήσετε σε αυτό το δύσκολο ταξίδι σας. Σε αυτό το παιχνίδι, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει έναν και μόνο σκοπό: να εξολοθρεύσει μια για πάντα τον Adyr, έναν θεό που έχει φέρει το χάος στον κόσμο. Ωστόσο, για να το καταφέρετε αυτό, σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κολασμένο ταξίδι.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει: Ένας τεράστιος κόσμος περιμένει στο ολοκαίνουργιο σκοτεινό RPG δράσης, Lords of the Fallen. Ως ένας από τους θρυλικούς Dark Crusaders, ξεκινήστε μια επική αναζήτηση για να ανατρέψετε τον Adyr, έναν δαμονικό Θεό.

Λίγα λόγια για το Lords of the Fallen:

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας και επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά class, όπως Rogue, Knight και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν διαθέσιμα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Ο τίτλος αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια της ομάδα ανάπτυξης Hexworks, η οποία κάνει χρήση της Unreal Engine 5 για τον τεχνικό τομέα. Η εμπειρία υπόσχεται μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα, όπλα και εχθρούς, από δράκους και ιππότες μέχρι αρκετά πιο εκφοβιστικά πλάσματα.

Το Lords of the Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 13 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.