Call of Duty: Εκνευρισμός στην κοινότητα - Cheaters εμφανίστηκαν ήδη στην beta του Modern Warfare 3

Κι ας είναι προς το παρόν μόνο για PS4 και PS5
10 Οκτωβρίου 2023 01:35
Call of Duty: Εκνευρισμός στην κοινότητα - Cheaters εμφανίστηκαν ήδη στην beta του Modern Warfare 3

Άφωνοι έχουν μείνει οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare 3 που δοκιμάζουν αυτές τις μέρες την open beta στις PlayStation 5 και PlayStation 4 κονσόλες, καθώς ήδη εθεάθησαν cheaters στο multiplayer. 

Προφανώς, αυτό προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην multiplayer κοινότητα του Call of Duty, η οποία δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την εμφάνισή των cheaters από τώρα. Ο λογαριασμός στο Χ @ModernWarzone αναφέρει το γεγονός και παραθέτει βίντεο με αποδεικτικά της δράσης των cheaters στο Modern Warfare 3, αναφέροντας μάλιστα ότι χρησιμοποιούν "jailbroken και μονταρισμένες PS4 κονσόλες". 

Φυσικά οι αντιδράσεις των Call of Duty fans στο X (πρώην Twitter) ήταν ανάλογες της κατάστασης λέγοντας κάποιοι πως "το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο PC, το πρόβλημα είναι στους μαλ**ες. Οι cheaters θα κλέβουν πάντα με οποιονδήποτε τρόπο", ενώ άλλοι προειδοποιούν για τον ερχομό των PC παικτών, που θα αυξήσει τα κρούσματα αυτά. 

Η PlayStation-only beta του Modern Warfare 3 ολοκληρώνεται στις 10 Οκτωβρίου και έπειτα θα ξανα ανοίξει μεταξύ 12-16 Οκτωβρίου για Xbox και PC παίκτες, εκεί όπου θα δοκιμαστούν και οι cross-play αντοχές του. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει 16 χάρτες που έγιναν remastered: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.