Έρχεται το The Last of Us Part II: Remastered σύμφωνα με νέα στοιχεία!

Αυτό είναι μάλλον το επόμενο project της Naughty Dog
06 Οκτωβρίου 2023 21:14
Έρχεται το The Last of Us Part II: Remastered σύμφωνα με νέα στοιχεία!

Όπως φαίνεται, το αμέσως παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι μάλλον το The Last of Us 2: Remastered. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του πρώτου The Last of Us, μέσα από το remake The Last of Us: Part I που κυκλοφόρησε για το PS5 και το PC, σειρά φαίνεται πως παίρνει το sequel.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένας developer της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης επιβεβαίωσε πριν την ώρα του το project, μέσα από το βιογραφικό του στο LinkedIn. Ειδικότερα, μιλώντας για το ρόλο του στην ομάδα, ο lead outsource artist του στούντιο, Mark Pajarillo, ανέφερε:

"Ήμουν υπεύθυνος για την επίβλεψη της παραγωγής όλων των outsourced art assets του περιβάλλοντος, των όπλων και των διαδραστικών σκηνικών για τους δύο εμβληματικούς τίτλους The Last of Us: Part One και The Last of Us 2: Remastered."

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Naughty Dog ή το PlayStation, ωστόσο υπήρχαν σχετικές φήμες από τον Ιανουάριο του 2022 πως η ομάδα ετοιμάζει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου για το PS5. Βέβαια, το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το παιχνίδι είχε ήδη αναβαθμιστεί για την κονσόλα, επιτρέποντας σε όσους παίζουν μέσω backwards compatibility να απολαύσουν υψηλή απόδοση στα 60FPS. Ακόμη παραμένει αβέβαιο ποιες παραπάνω βελτιώσεις και αναβαθμίσεις θα φέρνει το ολοκληρωμένο Remaster.

Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αυτές έρχονται μόλις μερικές ημέρες μετά το ρεπορτάζ του Kotaku πως το στούντιο του PlayStation θα προβεί σε απολύσεις προσωπικού, την ώρα που το The Last of Us Factions multiplayer παιχνίδι του έχει μπει στον πάγο.