Τύπος έκανε το πιο αδιανόητο combo στο Mortal Kombat 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κράτησε ένα ολόκληρο λεπτό βγάζοντας... μάτια!
28 Σεπτεμβρίου 2023 21:50
Τύπος έκανε το πιο αδιανόητο combo στο Mortal Kombat 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι λογικό οι έμπειροι στα fighting παιχνίδια να μπορούν να εξαπολύουν combos που τρελαίνουν τους αντιπάλους τους, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματίες Pro players. Αρκετοί παίκτες του Mortal Kombat 1 τεστάρουν πώς μπορούν να παρατείνουν τα combos των χαρακτήρων σε συνεργασία με τους Kameo χαρακτήρες και να προκαλέσουν το λεγόμενο "juggling".

Στην περίπτωση του Jarrad "NinjaKilla212" Gooden όμως το τερμάτισε κανονικά και εκτέλεσε ένα αδιανόητο combo 89 κινήσεων με τον Shang Tsung, το οποίο διήρκησε ένα ολόκληρο λεπτό. Ο άτυχος αντίπαλός του απέναντι ήταν o Baraka, ο οποίος όχι μόνο δεν πήρε ανάσα αλλά ίσα που πρόλαβε να αγγίξει το έδαφος, καθώς αιωρούνταν συνεχώς από τα αλλεπάλληλα ground Skulls του Shang Tsung. "Ο αντίπαλός σου κάνει αυτό το πράγμα σε τουρνουά, εσύ τι κάνεις; Δε ξέρω για σένα αλλά μάλλον θα άφηνα κάτω το χειριστήριο και θα πήγαινα να μου φτιάξω τσάι." έγραψε στη λεζάντα του tweet του. 

Για την ιστορία ο Jarrad Gooden είναι ο παίκτης που κέρδισε το φετινό τουρνουά Mortal Kombat 1 στο Evo 2023. Χωρίς περαιτέρω λόγια, απολαύστε το παρακάτω. 

Δείτε το απίθανο combo στο παρακάτω βίντεο: 

Τα τελευταία 24ωρα όμως υπάρχει έντονη κατακραυγή από την κοινότητα του Mortal Kombat 1 για ένα παιδαριώδες bug. Τις εντυπώσεις μας από το Mortal Kombat 1, όπως τις επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα τις βρείτε πατώντας εδώ

ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να εκτελέσετε όλα τα Fatalities στο Mortal Kombat 1

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.