Τα γυρίσματα του Mortal Kombat II ολοκληρώθηκαν

Πιο κοντά από ποτέ η ταινία
22 Ιανουαρίου 2024 13:32
Τα γυρίσματα του Mortal Kombat II ολοκληρώθηκαν

Πρόσφατα μάθαμε ότι ξεκίνησε η παραγωγή για το sequel του Mortal Kombat και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα κάποια ευχάριστα νέα. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το Mortal Kombat II είναι πιο κοντά στην κυκλοφορία του από ποτέ, καθώς μάθαμε ότι τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν.

Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός, Lewis Tan, ο οποίος υποδύεται στις δύο ταινίες τον Cole Young. Εκείνος έκανε re-story στο Instagram μία φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός Max Huang με τη λεζάντα να γράφει ότι η παραγωγή του Mortal Kombat II ολοκληρώθηκε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την πλοκή ή για τα πρόσωπα έκπληξη που θα έχει το sequel, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός θα έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ξανά ο Simon McQuoid, ενώ για το σενάριο επέστρεψε και ο Jeremy Slater του Moon Knight.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Το cast του Mortal Kombat II αποτελείται από τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade, Hiroyuki Sanada ως Scorpion, Tati Gabrielle ως Jade, Adeline Rudolph ως Kitana, Martyn Ford ως Shao Kahn, Karl Urban ως Johnny Cage, Damon Herriman ως Quan Chi, Desmond Chiam ως King Jerrod και Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel.

Ο ίδιος ο παραγωγός της ταινίας προειδοποίησε τους fans πρόσφατα ότι το trailer για το Mortal Kombat II απέχει ακόμα αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του και να μην περιμένουν τώρα.

Πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το Mortal Kombat II; Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μέσα στο 2024 ή το 2025.