Mortal Kombat 2: Νέα εικόνα κάνει tease τον κινηματογραφικό Johnny Cage του Karl Urban

Κλεφτή ματιά στη live-action έκδοσή του από την sequel ταινία
17 Ιανουαρίου 2024 11:13
Mortal Kombat 2: Νέα εικόνα κάνει tease τον κινηματογραφικό Johnny Cage του Karl Urban

Το Mortal Kombat 2 θέλει να γίνει ένα sequel που θα ξεπεράσει τον μέτριο προκάτοχό του και για αυτό έχει προσλάβει τον Karl Urban (της σειράς "The Boys" και των ταινιών "Star Trek") ως ένα μεγάλο όνομα που θα κουβαλήσει το cast, ο οποίος μάλιστα θα υποδυθεί και τον αγαπημένο του κοινού, Johnny Cage. 

Τόσο καιρό όμως δεν είχαμε πάρει ούτε μια φωτογραφία από τους χαρακτήρες ή τα γυρίσματα του sequel της ταινίας "Mortal Kombat" του 2021. Αυτό άλλαξε πρόσφατα όμως χάρις τον παραγωγό Todd Garner, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με τους fans μια κλεφτή ματιά από την εμφάνιση του κινηματογραφικού Johnny Cage του Karl Urban. 

Για αυτό τον λόγο ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) για να κάνει tease την εκκεντρική εμφάνιση του Cage, ο οποίος βάσει του lore των Mortal Kombat είναι ένας σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ που μετατρέπεται σε μαχητή του Earth Realm στο θανάσιμο τουρνουά. Στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω διακρίνεται η αγκράφα της ζώνης του, η οποία γράφει το όνομα "CAGE" και είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχη των βιντεοπαιχνιδιών της NetherRealm Studios.  

Δείτε την φωτογραφία με την κλεφτή ματιά στον Johnny Cage του Karl Urban: 

O ίδιος ο παραγωγός όμως προειδοποίησε τους fans να μην περιμένουν κάποια κανονική ματιά μιας και το πρώτο trailer του Mortal Kombat 2 απέχει ακόμη πολλούς μήνες. 

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του cast του Mortal Kombat II έχουμε την Tati Gabrielle ("You") ως Jade, την Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) ως Kitana, τον Martyn Ford ως Shao Kahn, τον Desmond Chiam ως King Jerrod, την Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel και τον Damon Herriman (Once Upon A Time in Hollywood) στο ρόλο του Quan Chi. 

Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Τέλος δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγει στις αίθουσες το Mortal Kombat 2.