Karl Urban: “Το Mortal Kombat 2 είναι η πιο διασκεδαστική ταινία δράσης που έχω παίξει ποτέ”

Τα γυρίσματα για τον ηθοποιό ολοκληρώθηκαν
29 Ιανουαρίου 2024 14:06
Karl Urban: “Το Mortal Kombat 2 είναι η πιο διασκεδαστική ταινία δράσης που έχω παίξει ποτέ”

Τα γυρίσματα του Mortal Kombat 2 για τον γνωστό ηθοποιό, Karl Urban ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και αυτό σημαίνει ότι οι μηχανές του μάρκετινγκ είναι έτοιμες να ξεκινήσουν. Το sequel, του οποίου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon McQuoid αναμένεται να έρθει μελλοντικά στους κινηματογράφους και να συνεχίσει την ιστορία της πρώτης ταινίας που έπαιξε το 2021.

Πιο συγκεκριμένα, ο Karl Urban, ο οποίος υποδύεται στην επερχόμενη ταινία τον Johnny Cage, πήρε τη σκυτάλη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας μια selfie από το πλατό. Ο ηθοποιός, ο οποίος θα εμφανιστεί σύντομα και στην 4η σεζόν του The Boys δήλωσε ότι το Mortal Kombat 2 ήταν η πιο διασκεδαστική ταινία δράσης που έχει γυρίσει ποτέ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Urban με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων:

That’s a wrap για εμένα και τον Johnny Cage για το Mortal Kombat 2! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το καταπληκτικό επιτελείο, το cast και την ομάδα των stunts. Ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο διασκεδαστική ταινία δράσης που έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να την δείτε όλοι! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όσους βοήθησαν αυτή τη φορά στο Gold Coast της Αυστραλίας.  

Για την ιστορία, ο McQuoid βρισκόταν στη σκηνοθετική καρέκλα και του Mortal Kombat (2021), ενώ στο sequel θα δείτε και πάλι τους Lewis Tan ως Cole Young, Jessica McNamee ως Sonya Blade, Josh Lawson ως Kano, Tadanobu Asano ως Lord Raiden, Mehcad Brooks ως Jax, Ludi Lin ως Liu Kang, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Bi-Han/Sub-Zero, Hiroyuki Sanada ως Hanzo Hasashi/Scorpion, και Max Huang ως Kung Lao. Ωστόσο, το cast μεγαλώνει κι άλλο και ήδη ξέρουμε τα νέα ονόματα που έχουν προστεθεί.

Αναλυτικότερα, το cast συμπληρώνουν και οι Martyn Ford ως Shao Kahn, Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel, Tati Gabrielle ως Jade, Adeline Rudolph ως Kitana, Desmond Chiam ως King Jerrod, Damon Herriman ως Quan Chi και C.J. Bloomfield ως Baraka.

Πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το Mortal Kombat II; Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μέσα στο 2024 ή το 2025.