Ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό έρχεται στο Mortal Kombat 1

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς
17 Δεκεμβρίου 2023 17:51
Ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό έρχεται στο Mortal Kombat 1

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της NetherRealm Studios, το Mortal Kombat 1 θα αποκτήσει ένα «must» χαρακτηριστικό που η κοινότητα ζητούσε από την πρώτη μέρα, στις αρχές του επόμενου έτους. Αναλυτικότερα, η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως τον Φεβρουάριο ο fighting τίτλος θα αποκτήσει cross-play.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, αυτό σημαίνει πως οι παίκτες στις Xbox και PlayStation κονσόλες, καθώς και οι παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα μπορούν να παίζουν ελεύθερα μεταξύ τους και όχι μόνο με άλλους παίκτες που έχουν το παιχνίδι στην ίδια πλατφόρμα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια λειτουργία που η NetherRealm είχε υποσχεθεί πως θα καταφθάσει στο πλαίσιο της post launch υποστήριξης του παιχνιδιού, απ’ όταν αυτό πρωτοανακοινώθηκε τον Μάιο.

Για την ιστορία, πρόσφατα το Mortal Kombat 1 υποδέχθηκε και αρκετό νέο περιεχόμενο, χάρη στην άφιξη της Season 3: The Cryomancer. Παρακάτω θα βρείτε το live stream της NetherRealm που φιλοξένησε την ανακοίνωση σχετικά με το cross-play.

Το Mortal Kombat 1 είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PlayStation 5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch. Στο αναλυτικό του review για τους Unboxholics, ο Κυριάκος Στεργιάδης είχε επισημάνει:

Ο τελικός απολογισμός για το Mortal Kombat 1 είναι ότι έχει μια ιστορία που ρέει και είναι απολαυστική με τον δικό της κινηματογραφικό τρόπο. Το θέαμα απογειώνεται χάρη σε ένα απίστευτο και άψογο τεχνικό πεδίο, με γραφικά που είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά και ένα στιβαρό, δοκιμασμένο και ανανεωμένο τόσο-όσο gameplay. Χαλάει στον τομέα "τι να κάνεις μετά την ιστορία", γιατί αν δεν είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και έμπειρος για το online κομμάτι, είναι δύσκολο να σε κρατήσει για πολύ. Υπάρχει πάντα βέβαια το παραδοσιακό couch co-op όπου με φίλους η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Το Mortal Kombat 1 μπορεί να είναι η δεύτερη επανεκκίνηση της σειράς, αλλά καταφέρνει να ανανεωθεί και όχι να επαναπροσδιοριστεί, χωρίς να κινδυνεύει να χάσει την αιματηρή, σούπερ βίαιη και διασκεδαστική μαχητική φύση του!