Το My Hero Academia έγινε battle royale παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το My Hero Ultra Rumble
28 Σεπτεμβρίου 2023 20:10
Το My Hero Academia έγινε battle royale παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer για το My Hero Ultra Rumble, το οποίο μπορείτε από σήμερα να παίξετε εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ένα battle royale παιχνίδι που βάζει εσάς και άλλους παίκτες σε αρένες που είναι φυσικά εμπνευσμένες από το δημοφιλές anime.

Το battle royale παιχνίδι σάς επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο πολλών γνωστών και αγαπητών χαρακτήρων του franchise, όπως είναι οι Izuku "Deku" Midoriya, Katsuki Bakugo, Shoto Todoroki, Tomura Shigaraki, Himiko Toga, Dabi και All Might.

Το My Hero Ultra Rumbleε επιτρέπει να μπείτε με το squad σας στις αρένες μαζί με άλλα 8 squads και να πολεμήσετε μέχρι τελικής πτώσης. Επίσης, το στιλ στις μάχες βασίζεται φυσικά γνωστό anime και η ομάδα ανάπτυξης, Byking Inc., έδωσε μεγάλο βάρος πάνω σε στη μάχη.

Τα πλεονεκτήματα όπως το strength, το support και το disruption είναι εντελώς διαφορετικά ανάλογα με την "ιδιορρυθμία" του κάθε χαρακτήρα. Επίσης, υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη κάποια “Skill Cards” που θα ενισχύουν σημαντικά τη δύναμή σας και είναι το κλειδί για να βγείτε νικητές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το My Hero Ultra Rumble πατώντας εδώ.

Το My Hero Ultra Rumble κυκλοφορεί για PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Παρακολουθήστε το τελικό trailer του τίτλου μέσα από τον player που ακολουθεί.