Η νέα εποχή για τον Deku ξεκινάει με το trailer του My Hero Academia: You're Next

Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας
30 Ιανουαρίου 2024 13:41
Η νέα εποχή για τον Deku ξεκινάει με το trailer του My Hero Academia: You're Next

Η Toho Animation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από την επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του franchise με το όνομα My Hero Academia: You're Next, η οποία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας αυτό το καλοκαίρι.

Οι λατρεμένοι ήρωες από το γνωστό anime ετοιμάζονται για μία νέα ιστορία και μία περιπέτεια που θέλει να σας εντυπωσιάσει σε σενάριο που έγραψε ο Kohei Horikoshi για τα Shueisha Magazine και Weekly Shonen Jump. Φυσικά, η ταινία έρχεται να συμπληρώσει και την επόμενη πολυπόθητη σεζόν του anime, αλλά θα επικεντρωθεί όταν ο Deku οδηγεί σε μία νέα εποχή το Hero Society.

Το trailer παρουσιάζει πολλές σκηνές που δεν είχαν δημοσιευθεί στο παρελθόν από την εταιρία, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και ένας νέος villain με εμβληματική φορεσιά, αλλά όταν πάει να αποκαλύψει το πρόσωπό του τελειώνει το βίντεο.

Μεταξύ άλλων, τις φωνές τους δανείζουν οι Daiki Yamashita ως Deku, Nobuhiko Okamoto ως Katsuki Bakugo, Ayane Sakura ως Ochaco, Kaito Ishikawa ως Tenya Iida, Yuki Kajias και Shoto Todoroki. Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Tensai Okamura, το design των χαρακτήρων ο Yoshihiko Umakoshi, τη μουσική ο Yuki Hayashi και το animation ο Kenji Nagasaki.

Το My Hero Academia The Movie : You're Next αναμένεται να παίξει πρώτα στην Ιαπωνία στις 2 Αυγούστου και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει και στα μέρη μας μετά. Ακολουθεί το trailer της ταινίας.