My Hero Academia Σεζόν 7: Δείτε το νέο design των χαρακτήρων (ΦΩΤΟ)

Νέα αφίσα από το επόμενο κεφάλαιο
02 Οκτωβρίου 2023 17:24
My Hero Academia Σεζόν 7: Δείτε το νέο design των χαρακτήρων (ΦΩΤΟ)

Η 7η σεζόν του My Hero Academia ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στα σκαριά από τότε που ολοκληρώθηκε ο 6ος κύκλος, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η πρώτη ματιά στο νέο κεφάλαιο και αποκαλύπτει το νέο και ελαφρώς αλλαγμένο design των κεντρικών χαρακτήρων.

Η νέα αφίσα από την επερχόμενη σεζόν παρουσιάζει τους Class 1-Α ήρωες με την περιγραφή του Heroaca να αναφέρει: Νέα visuals από τους χαρακτήρες μας! Η 7η σεζόν του My Hero Academia βρίσκεται στα σκαριά, ενώ έρχεται και η τέταρτη ταινία. Έτσι, μόλις κυκλοφορήσαμε τα νέα designs από τους χαρακτήρες και στο μέλλον θέλουμε να φέρουμε και νέα merchandise. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε.

Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που ξέρουμε για την 7η σεζόν. Να σας υπενθυμίσουμε ότι την 6η σεζόν τη σκηνοθέτησαν οι Kenji Nagasaki και Masahiro Mukai και ακολούθησε την ιστορία του αυθεντικού manga ξεκινώντας από τα πρώτα κεφάλαια του 27ου τόμου, το οποίο ξεκινά με μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ηρώων και των κακών του Paranormal Liberation Front.

Το My Hero Academia έχει τρεις ταινίες στο ιστορικό της το My Hero Academia: Two Heroes που έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 2018, το My Hero Academia: Heroes Rising που έπαιξε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς και το My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission που έφτασε τον Αύγουστο του 2021. Η 3η ταινία έπαιξε και στην Αμερική και κέρδισε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.