Επικό trailer για την 7η σεζόν του My Hero Academia λίγο πριν την πρεμιέρα

Τον Μάιο στις οθόνες σας
24 Μαρτίου 2024 19:25
Επικό trailer για την 7η σεζόν του My Hero Academia λίγο πριν την πρεμιέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του My Hero Academia έχει ήδη ξεκινήσει! Για να το γιορτάσει, η Toho Animation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer της σειράς, το οποίο είναι όσο επικό το φαντάζεστε.

Το νέο βίντεο έρχεται μέσα από το Anime Japan 2024 και διαρκεί σχεδόν 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα και παρουσιάζει τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς, ενώ φυσικά επικεντρώνεται περισσότερο στον Deku, ο οποίος είναι πανέτοιμος για όλα όσα έρθουν.

Η 7η σεζόν του πασίγνωστου anime θα παίζει από τις 4 Μαίου του 2024 στο Crunchyroll. Σε αυτόν τον κύκλο θα δείτε και την επική τελευταία μάχη μεταξύ των ηρώων και των villains. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τη νέα σεζόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χωριστεί σε δύο cours των 24, με τα πρώτα επεισόδια να επικεντρώνονται στα Star και Stripe arc.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την 6η σεζόν τη σκηνοθέτησαν οι Kenji Nagasaki και Masahiro Mukai και ακολούθησε την ιστορία του αυθεντικού manga ξεκινώντας από τα πρώτα κεφάλαια του 27ου τόμου, το οποίο ξεκινά με μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ηρώων και των κακών του Paranormal Liberation Front.

Επικό trailer και ημερομηνία για την 7η σεζόν του My Hero Academia!

Το My Hero Academia έχει τρεις ταινίες στο ιστορικό της το My Hero Academia: Two Heroes που έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 2018, το My Hero Academia: Heroes Rising που έπαιξε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς και το My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission που έφτασε τον Αύγουστο του 2021. Η 3η ταινία έπαιξε και στην Αμερική και κέρδισε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, ενώ παράλληλα γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται και η τέταρτη ταινία.

Η 7η σεζόν του My Hero Academia θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου. Δείτε το νέο trailer της σειράς μέσα από τον player που ακολουθεί.