ΕΠΙΣΗΜΟ: Το My Hero Academia θα αποκτήσει 4η anime ταινία!

Ευχάριστα νέα για όλους τους fans
06 Αυγούστου 2023 17:53
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το My Hero Academia θα αποκτήσει 4η anime ταινία!

Είναι πλέον επίσημο. Το δημοφιλές anime My Hero Academia πρόκειται να αποκτήσει την 4η μεγάλης διάρκειας ταινία του, με τον original δημιουργό του manga, Kōhei Horikoshi, να επιβλέπει το project.

Πρόκειται για θαυμάσια νέα για τους fans του anime που αποκαλύφθηκαν πριν λίγη ώρα μέσα από ένα teaser βίντεο και την επίσημη αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα το Toho animation. Οι πληροφορίες μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες, αλλά στην περιγραφή του βίντεο αναγράφονται τα εξής: My Hero Academia The Movie 4. Supervisor και character design από τον Kohei Horikoshi.

Η ταινία θα έχει μια πρωτότυπη ιστορία που διαδραματίζεται περίπου την ίδια εποχή με το anime με την κατάρρευση του society. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 6η σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022, ενώ αναμένεται κάποια στιγμή μελλοντικά να έρθει και η 7η σεζόν.

Δείτε την επίσημη αφίσα:

Το My Hero Academia έχει τρεις ταινίες στο ιστορικό της το My Hero Academia: Two Heroes που έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 2018, το My Hero Academia: Heroes Rising που έπαιξε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς και το My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission που έφτασε τον Αύγουστο του 2021. Η 3η ταινία έπαιξε και στην Αμερική και κέρδισε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω θα βρείτε το teaser για την 4η ταινία.