Επικό trailer και ημερομηνία για την 7η σεζόν του My Hero Academia!

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή
16 Δεκεμβρίου 2023 16:42
Επικό trailer και ημερομηνία για την 7η σεζόν του My Hero Academia!

Η 7η σεζόν του My Hero Academia ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στα σκαριά από τότε που ολοκληρώθηκε ο 6ος κύκλος και από σήμερα θα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτήν. Εκτός από το trailer που θα βρείτε εντός του άρθρου, μέσα από τα επίσημα social media της σειράς μάθαμε και πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος.

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό ότι η 7η σεζόν του πασίγνωστου anime θα παίζει από τις 4 Μαίου του 2024 στο Crunchyroll. Σε αυτόν τον κύκλο θα δείτε και την επική τελευταία μάχη μεταξύ των ηρώων και των villains. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τη νέα σεζόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χωριστεί σε δύο cours των 24 επεισοδίων και όπως μεταφέρει και το Screenrant, μιας και το anime ακολουθεί πιστά το manga, τα 12 πρώτα επεισόδια ίσως επικεντρωθούν στα Star και Stripe arc.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την 6η σεζόν τη σκηνοθέτησαν οι Kenji Nagasaki και Masahiro Mukai και ακολούθησε την ιστορία του αυθεντικού manga ξεκινώντας από τα πρώτα κεφάλαια του 27ου τόμου, το οποίο ξεκινά με μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ηρώων και των κακών του Paranormal Liberation Front.

Το My Hero Academia έχει τρεις ταινίες στο ιστορικό της το My Hero Academia: Two Heroes που έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 2018, το My Hero Academia: Heroes Rising που έπαιξε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς και το My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission που έφτασε τον Αύγουστο του 2021. Η 3η ταινία έπαιξε και στην Αμερική και κέρδισε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, ενώ παράλληλα γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται και η τέταρτη ταινία.

Δείτε το trailer για την 7η σεζόν του My Hero Academia μέσα από τον player που ακολουθεί.