Το Netflix ετοιμάζει πυρετωδώς την live-action ταινία του My Hero Academia

Αυτό λέει τουλάχιστον ο παραγωγός της ταινίας
12 Δεκεμβρίου 2023 00:23
Το Netflix ετοιμάζει πυρετωδώς την live-action ταινία του My Hero Academia

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ακούσαμε ότι το Netflix ετοιμάζει την live-action ταινία του πασίγνωστου anime, My Hero Academia. Τη σκηνοθεσία του project σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα αναλάβει ο Shinsuke Sato της σειράς "Alice in Borderland", ο οποίος θα κάνει το αγγλόφωνο σκηνοθετικό ντεμπούτο του παράλληλα.

Τώρα, ο παραγωγός και σεναριογράφους του live-action My Hero Academia έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Collider για το νέο του project που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Apple TV+. Αναλυτικότερα, ο Joby Harold είναι παραγωγός στο Monarch: Legacy of Monsters και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του εν λόγω site σε τι στάδιο βρίσκεται η live-action μεταφορά του anime.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Harold είπε ότι όντως η ταινία βρίσκεται σε καλό δρόμο, με εκείνον να αναλαμβάνει και το σενάριο.

Ναι, θα συμβεί η ταινία. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω και μου αρέσει πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα το κάνω και θα το δώσουμε στον κόσμο. Είναι κάτι μεγάλο! (εννοεί σαν project).

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις, ο Harold ρωτήθηκε αν αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται η ταινία και είπε «ναι πολύ ενεργά». Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το Netflix και κατά πάσα πιθανότητα το Netflix θα δώσει περισσότερα στοιχεία μέσα στο 2024.

Στο επίκεντρο της ιστορίας του My Hero Academia είναι ο Izuku Midoriya, ένα αγόρι που γεννήθηκε χωρίς υπερδυνάμεις σε έναν κόσμο όπου αυτές είναι τόσο συχνές που αποτελούν πλέον το φυσιολογικό, αλλά που ονειρεύεται να γίνει και ο ίδιος υπερήρωας. Τελικά συναντά το μεγαλύτερο ήρωα του κόσμου ο οποίος μετά από ένα συμβάν θαυμάζει τη γενναιότητα και το ηρωικό πνεύμα του Izuku και αποφασίζει να του μεταβιβάσει τη δύναμή του.

My Hero Academia Σεζόν 7: Δείτε το νέο design των χαρακτήρων (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία ακολουθεί τον Izuku στις περιπέτειές του σε μια Ακαδημία Εκπαίδευσης Ηρώων, όπου από ένα ντροπαλό παιδί σταδιακά ωριμάζει και παράλληλα μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη δύναμη που έλαβε η οποία είναι υπερβολικά ισχυρή για να ελέγξει. Ωστόσο, η σειρά δεν εστιάζει μόνο στον πρωταγωνιστή, αλλά και στους συμμαθητές του.

Δημιουργός του "My Hero Academia" είναι ο Kohei Horikoshi και με πάνω από 65 εκατομμύρια πωλήσεις ψηφιακών και έντυπων αντιτύπων θεωρείται ως ένα από τα δημοφιλέστερα manga του πλανήτη.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.