Δυσάρεστα νέα για τη φετινή The Last of Us Day της Naughty Dog

Η Naughty Dog θα εστιάσει στον εορτασμό με λιτό τρόπο
26 Σεπτεμβρίου 2023 14:11
Δυσάρεστα νέα για τη φετινή The Last of Us Day της Naughty Dog

Παραδοσιακά η Naughty Dog επιφύλασσε είτε μεγάλες είτε μικρές ανακοινώσεις για το franchise του The Last of Us την ημέρα του εορτασμού του, γνωστή ως "The Last of Us Day". Αυτή λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου, καθώς είναι και ημέρα που βάσει της ιστορίας του The Last of Us, ξέσπασε σε όλον τον κόσμο ο μύκητας cordyceps καταστρέφοντας τον ανθρώπινο πολιτισμό. 

Για την The Last of Us Day 2023, η Naughty Dog θέλησε να καλμάρει τις προσδοκίες των fans και να προλάβει τα όποια αρνητικά σχόλια. Μέσα από την ανακοίνωσή της στο X (Πρώην Twitter), η Naughty Dog ανέφερε ότι η Last of Us Day 2023 θα περιέχει "ανακοινώσεις που θα εστιάζουν στο εικαστικό των fans, το merch και μερικές ακόμη".

Θα περίμενε κανείς να υπάρξει κάποια είδηση σχετικά με τον multiplayer τίτλο του The Last of Us ή κάποιο νέο για τη 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συζητηθεί, όπως ανέφερε η developer, παρά την επέτειο των 10 χρόνων που συμπληρώνονται από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου. 

Πάντως, η 2η σεζόν του The Last of Us είναι πρακτικά έτοιμη και θα συνεχίσει μόλις τελειώσει η απεργία των σεναριογράφων, όπως είχαν δηλώσει στο παρελθόν οι συντελεστές της, Craig Mazin και Neil Druckmann. Τον Μάιο η Naughty Dog είχε αναφέρει ότι το multiplayer παιχνίδι του Last of Us θα καθυστερήσει, ενώ ετοιμάζει και  ένα νέο single-player παιχνίδι