Το Xbox θα έχει παρουσίαση στο Tokyo Game Show 2023

Και ο Phil Spencer καλεί τους παίκτες να συντονιστούν
16 Σεπτεμβρίου 2023 21:42
Το Xbox θα έχει παρουσίαση στο Tokyo Game Show 2023

Μετά το Summer Game Fest και τη Gamescom 2023, το Xbox αναμένεται να δώσει το παρών σε μια ακόμη gaming εκδήλωση. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αμερικανική εταιρία θα συμμετέχει στο επερχόμενο Tokyo Game Show 2023, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, το Xbox θα μεταδώσει ζωντανά ένα σόου την πρώτη μέρα της TGS 2023, το λεγόμενο ‘Xbox Digital Broadcast’. Σε αυτό αναμένεται να μάθουμε νεότερα για τα παιχνίδια που αναπτύσσουν διάφορες ομάδες των Xbox Game Studios, αλλά και third-party συνεργάτες, με έμφαση κυρίως στα στούντιο που εδρεύουν στην Ιαπωνία και την Ασία.

Μάλιστα, η Microsoft φαίνεται ότι επιφυλάσσει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις, αφού ετοίμασε ένα ειδικό προσκλητήριο βίντεο, στο οποίο ο επικεφαλής του gaming τμήματος της εταιρίας, ο Phil Spencer, καλεί τους παίκτες απ’ όλο τον κόσμο να συντονιστούν. Παράλληλα, ο Spencer τονίζει χαρακτηριστικά πως το μέλλον του Xbox στην Ιαπωνία είναι “λαμπρό”.

Το βίντεο-κάλεσμα του Phil Spencer για το Tokyo Game Show 2023

Φυσικά, για τις σημαντικότερες ανακοινώσεις που θα πραγματοποιήσει το Xbox στο Tokyo Game Show 2023 μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.