Η Square Enix αποκάλυψε τις πωλήσεις του Final Fantasy VII Remake

Δηλώνει ευχαριστημένη
15 Σεπτεμβρίου 2023 16:30
Η Square Enix αποκάλυψε τις πωλήσεις του Final Fantasy VII Remake

Η Square Enix προέβη σε μερικές νέες δηλώσεις που αφορούν το Final Fantasy VII και την remake έκδοσή του. Εκτός από το νέο trailer που επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Rebirth, η εταιρία αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Χ και τις συνολικές πωλήσεις του Part 1.

Πιο συγκεκριμένα, η Square Enix αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα το Final Fantasy VII Remake μαζί με την Intergrade έκδοσή του. Έτσι, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος έχει ξεπεράσει πλέον τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις εκδόσεις του.

Η εταιρία ευχαρίστησε τους fans λέγοντας τα εξής: "Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που είστε σε αυτήν την περιπέτεια μαζί μας".

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 για το PlayStation 4, ενώ ένα χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 έφτασε και στο PlayStation 2 μαζί με την Intergrade έκδοσή του. Επίσης, ο τίτλος κυκλοφορεί στο PC από τον Δεκέμβριο του 2021.

Σε άλλα νέα, πατώντας εδώ θα μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο gameplay trailer του Final Fantasy VII Rebirth. Το Rebirth είναι ουσιαστικά το Part 2 του remake που θα κυκλοφορήσει όπως μάθαμε εχθές αυτόν τον Φεβρουάριο για το PS5.