Final Fantasy VII Rebirth: Ημερομηνία κυκλοφορίας και πλάνα που εντυπωσιάζουν για το Part 2 του remake!

Θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους!
15 Σεπτεμβρίου 2023 00:41
Final Fantasy VII Rebirth: Ημερομηνία κυκλοφορίας και πλάνα που εντυπωσιάζουν για το Part 2 του remake!

Το νέο State of Play της Sony ολοκληρώθηκε και στο τέλος επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα ολοκαίνουργια πλάνα από το Final Fantasy VII Rebirth, το οποίο είναι το Part 2 του επιτυχημένου remake. 

Ναι, όπως όλα δείχνουν, το Rebirth είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του, αφού θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024, σε δύο δίσκους. Τα νέα εντυπωσιακά πλάνα παρουσιάζουν για ακόμη μια φορά τον πανέμορφο και ανοιχτό κόσμο του Final Fantasy VII, ενώ παράλληλα κρύβουν και μερικές εκπλήξεις που σίγουρα θα εντοπίσουν οι fans. 

“Το Άγνωστο Ταξίδι συνεχίζεται...” μάς λέει το PlayStation στην περιγραφή και συνεχίζει: 

Μετά την απόδραση από την δυστοπική πόλη Midgar, ο Cloud και οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον πλανήτη. Νέες περιπέτειες σάς περιμένουν σε έναν ζωντανό και απέραντο κόσμο. Τρέξτε σε τεράστιες πεδιάδες παρέα με ένα Chocobo και εξερευνήστε τα διάφορα περιβάλλοντα. 

Ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση του τίτλου και μπορείτε να δείτε τι περιέχει παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Remake του Final Fantasy VII θα είναι τριλογία και το “Rebirth” είναι το 2ο κεφάλαιο ή αλλιώς Part 2. 

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε τα νέα εντυπωσιακά πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.