Avatar: Frontiers of Pandora – Νέα άκρως εντυπωσιακά πλάνα από το open world παιχνίδι της Ubisoft!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
15 Σεπτεμβρίου 2023 00:58
Avatar: Frontiers of Pandora – Νέα άκρως εντυπωσιακά πλάνα από το open world παιχνίδι της Ubisoft!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Avatar: Frontiers of Pandora και έτσι η Ubisoft δανείστηκε λίγο χρόνο από το State of Play σόου της Sony, για να παρουσιάσει ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από τον open world τίτλο της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η γαλλική εταιρία δημοσίευσε το story trailer του παιχνιδιού, το οποίο προσφέρει αρκετές σημαντικές πληροφορίες για τη γενικότερη πλοκή. Στο Avatar: Frontiers of Pandora θα παίζετε ως Na'vi και θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το ‘Western Frontier’. Μάλιστα, θα είστε παιδί και των δύο κόσμων του σύμπαντος, δηλαδή θα είστε γεννημένοι ως Na’vi, αλλά μεγαλωμένοι από την RDA. Δεκαπέντε χρόνια μετά την απαγωγή σας, θα είστε ξανά ελεύθεροι και θα πρέπει να επανασυνδεθείτε με τη χαμένη κληρονομιά σας.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να γνωρίσετε νέες φυλές Na'vi, να μάθετε τους τρόπους τους και να ενωθείτε μαζί τους για να προστατέψετε την Pandora από την RDA. Βέβαια, πέρα από πτυχές της ιστορίας, το trailer μας υπενθύμισε και διάφορα βασικά gameplay χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, στον τίτλο θα υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση με τα ιπτάμενα Ekron, αλλά και εναέριου combat με αυτά ως mounts, αλλά και άλλα είδη ζώων στις περιοχές της Pandora. Θα υπάρχει stealth gameplay και parkour στοιχεία, ενώ όλο το campaign θα είναι playable με έως 2 παίκτες σε online co-op.

Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 για τα PC, Xbox Series X|S και PS5. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.