Δείτε τα γραφικά της πόλης του Spider-Man 2 του PlayStation 5 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
11 Σεπτεμβρίου 2023 18:39
Δείτε τα γραφικά της πόλης του Spider-Man 2 του PlayStation 5 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Insomniac Games συνεχίζει να προωθεί το Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5 και αυτή τη φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες που αφορούν την πόλη του τίτλου. Πρόκειται για τρεις νέες εικόνες που ήρθαν στα φώτα μέσα από το New York Times και παρουσιάζουν την ανανεωμένη πόλη που έχει επιμεληθεί η ομάδα ανάπτυξης. 

Η πρώτη εικόνα παρουσιάζει την εμβληματική Times Square, η οποία είναι φυσικά γεμάτη με διαφημίσεις, τεράστιες οθόνες και πολλά φώτα και χρώματα. Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει το Coney Island και πιο συγκεκριμένα το πάρκο, που επίσης είναι γεμάτο ζωντάνια από χρώματα και κόσμο που το επισκέπτεται. 

Τέλος, στην τρίτη εικόνα βλέπουμε από μακριά το Grand Army Plaza με την κίνηση που επικρατεί και πολλά μοντέλα χαρακτήρων. “Προσθέσαμε το Queens και το Brooklyn αυτή τη φορά, οπότε χονδρικά το μέγεθος του χάρτη είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τους προηγούμενους τίτλους” είπε πρόσφατα ο Bryan Intihar στο Famitsu.

Δεδομένου ότι αυτές οι δύο περιοχές είναι κάπως μικρότερες, νομίζω ότι θα τις βρείτε διαφορετικές από το Μανχάταν. 

Δείτε τις νέες εικόνες:  

 

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel που καταφθάνει στις 20 Οκτωβρίου, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  

Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.