Phil Spencer για τις αποκλειστικότητες: Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση διαφορετικά

Το αφεντικό του Xbox σε νέες δηλώσεις
08 Σεπτεμβρίου 2023 12:09
Phil Spencer για τις αποκλειστικότητες: Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση διαφορετικά

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για ακόμη μια φορά στο πως λαμβάνει αποφάσεις η Microsoft σχετικά με τις αποκλειστικότητες των παιχνιδιών της. 

Η Bethesda Game Studios κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το Starfield αποκλειστικά για τα Xbox και PC σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία. Ο επόμενος μεγάλος τίτλος του στούντιο θα είναι και κατά πάσα πιθανότητα το The Elder Scrolls VI, αλλά όπως είχαμε μάθει πρόσφατα από το δικαστήριο με το FTC, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.  

Ο λόγος που δεν έχει παρθεί ακόμα αυτή η απόφαση είναι επειδή απέχει ακόμα πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρ’ όλα αυτά, ο Spencer δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Microsoft δίνει την επιλογή στους παίκτες να παίζουν από πολλές πλατφόρμες και εξετάζουν την κάθε περίπτωση διαφορετικά.  

Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση διαφορετικά με τα παιχνίδια μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιχνίδια μας είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά “μέρη”. Στο Xbox, σε υπολογιστές και μέσω cloud. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν διαθέσιμα στις περισσότερες web συσκευές.

Το βλέπουμε από εκατομμύρια παίκτες που θα έχουν πρόσβαση στο Starfield και σε άλλα παιχνίδια των Xbox Game Studios. Έχει να κάνει πραγματικά με το να δίνουμε στους παίκτες επιλογές για το πώς θέλουν να παίξουν και πώς να χτίσουν τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών τους. 

Ο Phil Spencer είχε δηλώσε τα εξής τον περασμένο Ιούνιο: 

Το Elder Scrolls VI είναι πολύ μακριά και είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιες θα είναι οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει. Είναι η ίδια ομάδα που ολοκληρώνει το Starfield, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε μιλάμε για ένα παιχνίδι που απέχει πάνω από πέντε χρόνια.  

Η συνέντευξη του Bloomberg με τον Phil Spencer κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να δείτε το απόσπασμα σχετικά με τις αποκλειστικότητες στο 0:28 λεπτό.