ΦΗΜΗ: Υπό ανάπτυξη expansion για το God of War Ragnarok αλλά τι σημαίνει αυτό;

Νέο περιεχόμενο, κάποιο expansion ή κάτι μεγαλύτερο;
25 Αυγούστου 2023 15:34
ΦΗΜΗ: Υπό ανάπτυξη expansion για το God of War Ragnarok αλλά τι σημαίνει αυτό;

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μια φήμη στην gaming κοινότητα γύρω από το ενδεχόμενο να ετοιμάζει το Santa Monica Studio ένα DLC/ expansion του God of War: Ragnarok. Αυτά βάσει των πληροφοριών που μεταφέρει ο διαβόητος insider @TheSnitch στο X (Twitter). 

Συγκεκριμένα, ο insider αυτός αναφέρει ότι βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης το expansion αυτό για το God of War: Ragnarok, με την πρόοδο του project αυτού να βρίσκεται γύρω στο 60%. Ωστόσο, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για ένα κανονικό expansion ή DLC του God of War: Ragnarok. Κάποιοι εικάζουν ότι ίσως να πρόκειται για έναν standalone τίτλο στα πρότυπα του Spider-Man: Miles Morales ή του Horizon Forbidden West: Burning Shores, που θα συνεχίζει την πλοκή με διαφορετικό πρωταγωνιστή και στην προκειμένη περίπτωση τον Atreus, αφού το φινάλε του "Ragnarok" αφήνει ανοιχτή αυτή την πιθανότητα. 

Βέβαια, οι επίσημες δηλώσεις στελεχών της Santa Monica έρχονται για αν διαψεύσουν τα παραπάνω, καθώς πριν από καιρό ο director του GoW: Ragnarok, Eric Williams, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δε θα υπάρξει κάποιο DLC για το παιχνίδι. Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν ξέρω ρε φίλε το Ragnarok είναι ήδη μεγάλο. Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτό, οπότε δε θα πόνταρα σε κάτι τέτοιο.

Λίγες ώρες μετά, το Community Context της κοινότητας του X, πρόσθεσε μια ειδική σήμανση στο tweet αυτό γράφοντας ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση και πως ένα DLC θεωρείται "απίθανο" λόγω του ότι το Σκανδιναβικό saga του God of War ολοκληρώθηκε με το "Ragnarok". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως το "The Snitch" είχε βγάλει λαβράκια στο παρελθόν, πρόσφατα ο λογαριασμός του άλλαξε χέρια και επομένως μπορούν να τεθούν σε αμφισβήτηση τα όσα αναφέρει. Από την άλλη πρόσφατα υπήρξε και μια ένδειξη ότι το Santa Monica Studio πράγματι εργάζεται σε κάτι σχετικό με το God of War, καθώς έψαχνε θέση εργασίας για έναν υποψήφιο που να έχει καλή γνώση των δύο προηγούμενων τίτλων. 

Το εάν πρόκειται για ένα standalone τίτλο τύπου "Miles Morales" στο σύμπαν του Kratos και του Atreus ή το πραγματικό sequel του Ragnarok, αυτό μένει να φανεί. Συνιστούμε, ωστόσο, να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μιας και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.