ΦΗΜΗ: Η Santa Monica Studio ετοιμάζει το επόμενο God of War;

Μια θέση εργασίας άναψε φωτιές στην κοινότητα
18 Αυγούστου 2023 08:36
ΦΗΜΗ: Η Santa Monica Studio ετοιμάζει το επόμενο God of War;

Φαίνεται ότι η Santa Monica Studio κάτι ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, αφού μέσα από το επίσημο site της αναζητάει ένα νέο άτομο που θα δουλέψει μαζί της. Η γνωστή ομάδα ανάπτυξης του PlayStation ψάχνει έναν combat designer, έναν νέο προγραμματιστή, με την προϋπόθεση ότι έχει παίξει τα δύο προηγούμενα God of War.

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια αγγελία που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η γνωστή σελίδα Culture Crave στο X, με τη δημοσίευση να έχει γίνει ήδη viral μιας και μετράει πάνω από 10.000 likes. Παρόλο που η θέση εργασίας δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω, φαίνεται ότι πολλοί πιστεύουν ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει στα σκαριά το επόμενο God of War παιχνίδι ή κάτι άλλο που να σχετίζεται με το franchise, όπως παραδείγματος χάρη ένα expansion ή DLC για το πρόσφατο God of War Ragnarök.

Η αγγελία αναφέρει επίσης ότι ο Combat Designer θα πρέπει να συνεργαστεί στενά με τους Lead Combat Designers και Directors της εταιρίας στο σχεδιασμό χαρακτήρων και bosses «για έναν τίτλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα».

Μερικές πληροφορίες από την Santa Monica όπως ακριβώς τις βλέπουμε στο επίσημο site της:

Το Santa Monica Studio αναζητά Combat Designer για την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου που δεν έχει ανακοινωθεί!

Σε αυτόν τον ρόλο, θα βοηθήσετε, θα συνεργαστείτε και θα λάβετε οδηγίες από τους επικεφαλής σχεδιαστές και σκηνοθέτες μάχης, όπως απαιτείται, σχετικά με τα σχέδια χαρακτήρων και bosses από την ιδέα έως την ολοκλήρωση της υλοποίησης. Θα εργαστείτε επίσης και με πολλούς κλάδους, όπως τα: Animation, Level Design, Character Art, Vis Dev, Encounters κ.λπ. για να διασφαλίσετε ότι οι χαρακτήρες εκτελούνται με συνοχή στο παιχνίδι.

Η αγγελία εργασίας έχει ανέβει στο επίσημο site της Santa Monica Studio και μπορείτε να την βρείτε πατώντας εδώ.

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για την ιστορία, το God of War Ragnarök κυκλοφόρησε το 2022 για τα PlayStation 4 και PlayStation 5 σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τους fans της σειράς.