Καθυστερεί το πολύ ιδιαίτερο “road-like” παιχνίδι Pacific Drive

Χάνει το 2023
19 Αυγούστου 2023 18:24
Καθυστερεί το πολύ ιδιαίτερο “road-like” παιχνίδι Pacific Drive

Δυστυχώς, το πολύ ιδιαίτερο “road-like” παιχνίδι Pacific Drive θα καθυστερήσει, χάνοντας εντελώς το 2023. Συγκεκριμένα, ο τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, αλλά τελική η ομάδα ανάπτυξης Ironwood Studios χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το πρώτο της project.

Εν τέλει ο τίτλος θα καταφθάσει στις αρχές του 2024, αφού χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ανάπτυξή του. Με αφορμή την ανακοίνωση της αναβολής, το στούντιο τόνισε:

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Pacific Drive μεταθέτει την κυκλοφορία του στις αρχές του 2024.

Αυτή η απόφαση μας δίνει το περιθώριο να κάνουμε το Pacific Drive όσο το δυνατόν καλύτερο, ενώ παράλληλα δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία της ομάδας μας.

Όπως πολλοί γνωρίζουν, δουλεύουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα εδώ και αρκετό καιρό, και κάθε μέρα προσθέτουμε ακόμα περισσότερα σε ένα παιχνίδι για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Σε αυτή την τελική ευθεία, ωστόσο, είναι σημαντικό για εμάς να μείνουμε πιστοί στους εαυτούς μας και να μην διακυβεύσουμε την ευημερία της ομάδας.

Καθώς η κοινότητά μας μεγαλώνει, η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός που όλοι έχουν δείξει είναι απίστευτα μεγάλη και ανυπομονούμε να πάρουν όλοι το αυτοκίνητό τους στο The Zone. Όλοι εδώ στην Ironwood εκτιμούν πραγματικά την υπομονή και την κατανόησή σας.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Pacific Drive είναι ένα post-apocalyptic παιχνίδι για PS5 και PC, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας οδηγεί μέσα σε ένα θεότρελο σκηνικό. Οι developers αποκαλούν το παιχνίδι τους ως «ένα παιχνίδι επιβίωσης, με οδήγηση που είναι σε πρώτο πρόσωπο και με survival στοιχεία». Το αυτοκίνητό σας είναι ο μόνος σας σύντροφος, καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική αναπαράσταση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Σε αυτό το “road-like” παιχνίδι (όπως το ονομάζει το στούντιο), κάθε διαδρομή θα έχει μοναδικές και περίεργες προκλήσεις, καθώς συνέχεια θα πρέπει να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και να το αναβαθμίζετε σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ που λειτουργούν και ως βάσεις. Έτσι, με το αυτοκίνητό σας ως σανίδα σωτηρίας, θα ξετυλίξετε ένα ξεχασμένο μυστήριο καθώς θα φτάσετε «στην καρδιά» του Olympic Exclusion Zone.

Παρακάτω θα βρείτε ξανά το αρχικό trailer ανακοίνωσης.

Tags: