Το DC Universe Online έρχεται στα PlayStation 5 και Xbox Series X

Αυτά τα Χριστούγεννα
16 Αυγούστου 2023 23:49
Το DC Universe Online έρχεται στα PlayStation 5 και Xbox Series X

Μέσα από το επίσημο site του DC Universe Online έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα καταφθάσει σύντομα στα PlayStation 5 και Xbox Series X. Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο senior community manager, Ted Stone, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο τίτλος θα έρθει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Έτσι, εάν θέλατε να δοκιμάσετε το MMO παιχνίδι της DC και δεν είχατε την ευκαιρία μέχρι πρότινος, αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορείτε μέσα από τις “next-gen” κονσόλες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καλύτερο θα είναι το παιχνίδι σε αυτές τις κονσόλες, όσον αφορά το οπτικό κομμάτι, αλλά σίγουρα θα αποκαλυφθούν περισσότερα όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του.

Επίσης, όσοι έχετε τους παίκτες σας από παλιές κονσόλες ή το PC σας θα μπορείτε να τους μεταφέρετε μαζί με όλα τα αντικείμενα που έχετε αγοράσει και να παίξετε στις νέες εκδόσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: Η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει στο να βελτιώσει το gameplay και να φέρει quality of life παραμετροποιήσεις στο παιχνίδι.

Θα δείτε μερικές από αυτές τις βελτιώσεις να κυκλοφορούν τους επόμενους μήνες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις νέες κονσόλες, ενώ άλλες βελτιώσεις θα έρθουν το επόμενο έτος. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις.

Το DC Universe Online κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 3 και στο PC τον Ιανουάριο του 2011. Το 2013 κατέφθασε στο PlayStation 4, ενώ τρία χρόνια αργότερα ήρθε και η έκδοση του Xbox One. Το 2019 έφτασε και στο Nintendo Switch. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5 και Xbox Series X. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το Series S. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει μηνιαία συνδρομή κάτι σαν το World of Warcraft, καθώς και αγορές εντός του παιχνιδιού.